Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ happy birthday kecikk ! :)

peace be upon us , world !


happy birthday to you , happy birthday to you
happy birthday to kecikk , happy birthday to you .

hehey kecik , happy birthday dude !

#sweet 19 
#kau dah besar
#hope murah rezeki
#may Allah bless you  
#sedar sedar siket dah tua okei .
#ak mintak maap sebab celebrate birthday kau agak lambat
#selalu ingat ak tau . HAHA !



kesian si merahh kau . ak mintakk maap sangat sangat . act ak tadek niat . tapi yelah kan , setahun sekali jee . harap kau terima seadanya . jangan terasa dengan kitorang . kitorang buadd kau macam ni sebab sayang kau lahh , kecikk :)


ramuan air jahanam

* air bercarbonat
* coffee
* kicap
* sos ikan
* telurr yang dikisar canteekk punya 
dan dan 

AIR PERAPAN SAPU TANGAN SELAMA SEMINGGU YANG BERWARNA KELABU SUDAH :)






tapi tapi , ada jugak pengubat luka kau lepas pada si merah kau dimandikan dengan air jahanam nih . tengokkk >




comeell kan cake nih ? kitorang beli special untuk kau . 
meriah ak tengok --'



thats all thanks . agains , happy birthday dude !


credit to 

scha ririn
syafie miera
biey bella
dee
jue
shed
ecah
epull
daus
ee

and all of DAT3B family ;)

iloveyou  ♥











keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

♥ rindu encik faiq ;)

salam dunia ku ♥ !


dah lama tak conteng blogg . heee , terasa rindu pon ada . tapi akibat tak tahu nak contengg apa , so diam dan terus diam . haa ? buadd apa ? sekarang tengah chating dengan yang tersayang ;) kata orang , untunglah ada orang sayang ! memang . ;)


act , sekarang rindu encik faiq . tak tahu nak cerita betapa rindu dekat dia . lama tak jumpa ohh . dalam 2weeks . hey , lama lah 2weeks tuhh --' 

tadi dia call , 

'' bb rindu gila nak dengar b gelak macam tadi . seronok . hee . terima kasih sayang . suka sangat . malam nih nak tidurr mesti berangan dulu --' ''

tak tahu nak cakap . 

kbai



i love you faiq marzuki . swear ! ♥ 





keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

♥ fever ohh feverr

salam and good evening everyone ;)






ohh , harini ajue sungguh penat dan tersangat tak larat disebab kan demam yang agak teruk . act , bila ajue tak demam , memamng susah nak dapat demam . and and and bila dah demam , agak terukk ! sampai tak boleh bangun , tak boleh makan . mulut pon dah tadek deria rasa . lenguh lenguh badan . alaa , u'oll pon tahu cemana , right ? ohh , terasa nak nanges . 

plus , ajue tak bagitahu ummy yang ajue demam . tanak ummy risau . and , ummy mesti datang polysas untyuk jenguk ajue . tanak susahkan ummy . kesian banyak keje kat rumah . better ummy tak tahu lah . 

esok pulak ada test . tak tahu larat or tak ke kelas . terpaksa lah . kalau tak , ajue kena amek test alone . ohh god ! tak mahuu :(

esok dalam keadaan yang redha dan pasrah , ajue ke kelas dalam keadaan demam untuk mejawab test . wish me luck ;)



leqnote :
terasa nak makn cake bila dah demam . siapa boleh bagi ? :(




keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

♥ so sleepy , zzz !



salam .. gudd morning hunny bunny semua .



today , terasa macam berat sangat kaki nak kelas , tak tahu kenapa . ya ammpuung , nak boleh ke mandi tuh , punya lah lama dalam showerbathroom  . plus dengan polysas yang sekarang dah start musim salji . air pon sangat sejuk mengalahkan orang yang berada di luar negara . nak pecah kepala bila air terkena kepala . tapi , tapi , tapi , ajue pasrah melalui semua nie sebab sebagai seorang student yang menjalani kehidupan belajar kan ? #oke,startnakmerapusudah --'



fy , ur ur information , ajue memang suka mandi pagi , dengan keadaan pasrah ke kelas yang jarak nya sejauh 2 kilometer , berjalan kaki serta berlenggang dan dan dan bila sampai di kelas , ada seorang mahkluk Allah yang membuat announcement bahawa KELAS HARI INI DIBATALKAN :)

terima kasih dunia ! 

kbai





keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

♥ 3days with love !

assalamualaikum .

hello hello myworld ! dunia ini bagaikan permata putih yang berada di dalam shall yang indah ! #haip haip ajue , apa kau merepek nih haa ? dah dah.tahu lah baru je lepas berlakon pagi tadi . jangan lah taksub sangat . biasa biasa jea k --'

oke , act ajue masih lagi dalam keadaan bahagia 2 , 3 hari nie ;) wee , seronok bila berada dengan orang tersayang . even banyak masalah yang tak dapat di elakkan , tapi dengan adanya mereka mereka si buah hati ajue , ajue sentiasa tersenyum riang . terima kasih . credit to , bie faiq . ecah . shasha syazni . diorang lah yang sentiasa buad ajue tergelak , terbahak , tersenyum , dan ter ter semualah !

tak nak cerita panjang act . cuma nak berkongsi *selalu macam nie --'

whoot whoot , hari jumaat lepas kitorang ke kenduri kakak classmate sekolah rendah ajue , nad . semua semua pergi , termasuk bie faiq . hee . ummy ajak . kenduri di taman beserah berdekatan pantai . bila nak balik , bigbos ajue singgah pantai . seronok ;)


bila balik . semua penat . rest untuk hari jumaat . 

next saturday , kitorang keluar pulak . sebab mengikut kemahuan cik ecah . hari tu jugak , ummy abah dan adik adik ke jengka . rumah saudara kami . kitorang tak ikot . so , apa lagi , lets do the party ! oyeahh ;)


lepas settle apa semua dan mengikut kemahuan rakan karib ajue , kitorang bersetuju untuk tuntun muvvi . cerita apa ? johnny english reborn . lawak , boleh tahan . 5 bintang suku ! ;)


balik jee , bersiap kembali dan dinner di santaii . auuummmm !


lepas dinner kemudianya overnight ke teluk cempedak ;)


banyak perkara yang nak dicerita , dikongsi bersama . tapi kalau nak cerita semua , memang tak cukup lah page blog ajue nih kan ? --' 

okei lah . sampai disini sahaja . ajue pon nak ke kelas dah . bersiap untuk belajar ;)


kbai.



with love , azuraine 


notakakiecah

ecah lah orang paling bahagia 3 hari nie . semua kemahuan , permintaannya ditunaikan . tahniah sayang . #tetibe --'












keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

♥ the day ;)

assalamualaikum ♥



hello dunia ! hari khamis hari tuu genaplah umur ajue yang ke 19 . sweet 19 ajue !  #wish sendiri --'

okei , 1st of all , tenks to all my frend family sahabat handai rakan karib sepupu sepapat sepipit semua lah for the bithday wishes ! and and and espcially to my dear honey madu , bie faiq yang mula mula wish dekat wall facebook 2hour before 12am --' #iloveyousomuchdeardearmucuk !

tak banyak nak bercerita , just nak share and say thanks to all my lovelyloo facebookers yang ramai gila wish . penat gila tangan nak say thanks . tapi takpe . seronnook ;) okei , start . hari sabtu bersamaan 10sept2011 juga jatuh kepada hari kelahiran anak buah ajue , ahmad dhanifakhri anaqy . cukup setahun . memang besar lah sambutannya even pagi tuu , panas . petang tuu , hujan . malam tuh penat kena cuci toilet atas sebab tertentu . bila u'oll teruskan reading , u'oll akan tahu kenapa ajue kena cuci toilet --'
 nenek atok unty uncle and and mummy daddy dhani sebookk lah nak celebrate birthday dia . biasalah , cucu pertama kan ? tapi tapi tapi kalau u'oll nak tahu , hari tu jugak celebrate my birthday ! bukan selalu . so , sekalikan aje lah . paham dokk ? #act , ajue baru bangun tidur . cakap pon belit belit --'

tengok je lah picture yang di uploadkan . 




thanks to abang wan and my dearly siska  for the cake .


the king and the queen of the day


 ♥ happy birthday sayang ku dhani  ♥



thanks to all my fren for coming . iloveyou


click for growth
#misteri dalam bulatan merah --'



perghhh , terima kasihh semua ! 

#minyak tuti motor 
#air jeruk cermai
#telur 
#tepung

bussukk gila bangang rambutt wa sioot ! 

dan dan dan sebab ini lah ajue kena cuci toilet . pergghh ! bau telooqqq --'



setember'an with him 

*terimakasih bebanyak untuk rin sebab berjaya kenakan aku kali nie . aku harap nanti kau pon kena --'
tengok dalam picture . sesi pembahagian tepung .


haa , si baju putih ni dalang terbesar dalam kenakan ajue ;)








my dear shasha debab !
#thanks shasha for the present ! cantekk baju tuu syg ;)






credit to syafieza , ecah , jue , and shed . thanks for the present ;)

but , agak sedih sebab my honey madu tak dapat balik for the celebration . but but but, takpee . bb paham . so , ajue tak tahu nak share apa lagi . just serba sedikit je . hope u'oll enjoy reading ;)


notekaki ;
nak tengok lebih banyak picture ajue , ada dalam album facebook ;)


thanks to all yang menjayakan kejutan tersebutt .
 terharu , gembira , nak marah , sedih semua ada . 
especially to my great family sebab buat majlis nii . seronok sangat ! 


kbai .
















keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

♥ merapuu bersendiri .



salam . hyee semua

daaaddiiiduuu . act , takde apa apa nak share sekarang . tapi dah seminggu tak jengukk blog . mana lah tahu beranai anai dah kan ? kesian dia . kita beraya sampai lupakan blog . jangan sedih ey ;) u'oll cemana ? sihat sihat ? banyak dapat duwet raya ? haeee , boleh lah berkongsi kan ? *winkwink --'

seminggu beraya , tapi raya tahun biasa je bagi ajue . tak macam sebelumnya . tapi yang peliknya , makin beesar , makin besar duwet raya ajue dapat . alhamdulillah . hee . but , bukan ajue yang mintak tau . orang bagi , ajue amek . haaa . okei . tanak cerita . stop !

malam ni malam kedua ajue kat campsys lepas raya . mood merdekaraya tuu tak abes lagi kata orang . masuk kelas pon jiwa terawang awangan nak beraya lagi . mana tak nya . cuti raya seminggu je . tak best langsung lah kan ?  tapi ajue dah ponteng kelas dah semalam . kelas semalam ada groupwork , quiz bagai . tapi ajue absent . HAHA ! memang best lah kalau tadek markah . hanya mampu tersenyum . mulanya ajue nak ambik mc . tapi bila pikir balik , malas lah pulak . ponteng je terus . bila lecture tanya mc mana , cakap jee saya ponteng ! jujurkan ? haha .

kelas lepas raya ni ajue makin busy . kelas MUET dah start . project work kena prepare . quiz , test , journal , assignment bertimbun timbun . tapi muka ajue still steady . watlek orang cakap , biar pon dalam kepala nih serabut macam tali ropia terikat mati --' oke , merapu . stop it .


jap jap . apa kaitan dengan picture kat atas ni ? btw , sajee jee . tadek apa yang menarik ponn . gambar ni diambil waktu menunggu adekadek balik dari bandar dengan rombongan sekolah . lepas pada ni , nak pergi tengok hantu bonceng . perghh . memang teketaq lutut ceqq . bukan teketaq sebab takut . lapi gelakk tak benti benti . lawak gila zizan dalam muvvie tuhh . apa apa pon , tahniah ahmad idham . lawak betul rekaan  cerita anda . 5 bintang setengah ajue bagi --'


pergi lah tengok . ajue rasa ajue masukk panggung dan tengok muvvie ni untuk kali kedua --'
ngantok dah


kbai





keep it REAL ! tulis blog pakai ♥


ShoutMix chat widget