Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ 3days with love !

assalamualaikum .

hello hello myworld ! dunia ini bagaikan permata putih yang berada di dalam shall yang indah ! #haip haip ajue , apa kau merepek nih haa ? dah dah.tahu lah baru je lepas berlakon pagi tadi . jangan lah taksub sangat . biasa biasa jea k --'

oke , act ajue masih lagi dalam keadaan bahagia 2 , 3 hari nie ;) wee , seronok bila berada dengan orang tersayang . even banyak masalah yang tak dapat di elakkan , tapi dengan adanya mereka mereka si buah hati ajue , ajue sentiasa tersenyum riang . terima kasih . credit to , bie faiq . ecah . shasha syazni . diorang lah yang sentiasa buad ajue tergelak , terbahak , tersenyum , dan ter ter semualah !

tak nak cerita panjang act . cuma nak berkongsi *selalu macam nie --'

whoot whoot , hari jumaat lepas kitorang ke kenduri kakak classmate sekolah rendah ajue , nad . semua semua pergi , termasuk bie faiq . hee . ummy ajak . kenduri di taman beserah berdekatan pantai . bila nak balik , bigbos ajue singgah pantai . seronok ;)


bila balik . semua penat . rest untuk hari jumaat . 

next saturday , kitorang keluar pulak . sebab mengikut kemahuan cik ecah . hari tu jugak , ummy abah dan adik adik ke jengka . rumah saudara kami . kitorang tak ikot . so , apa lagi , lets do the party ! oyeahh ;)


lepas settle apa semua dan mengikut kemahuan rakan karib ajue , kitorang bersetuju untuk tuntun muvvi . cerita apa ? johnny english reborn . lawak , boleh tahan . 5 bintang suku ! ;)


balik jee , bersiap kembali dan dinner di santaii . auuummmm !


lepas dinner kemudianya overnight ke teluk cempedak ;)


banyak perkara yang nak dicerita , dikongsi bersama . tapi kalau nak cerita semua , memang tak cukup lah page blog ajue nih kan ? --' 

okei lah . sampai disini sahaja . ajue pon nak ke kelas dah . bersiap untuk belajar ;)


kbai.



with love , azuraine 


notakakiecah

ecah lah orang paling bahagia 3 hari nie . semua kemahuan , permintaannya ditunaikan . tahniah sayang . #tetibe --'












keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget