Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ HaPPY Eid Mubarak 1434H




Assalamualaikum :)


Selamat hari raya maaf zahir dan batin readers semua. hari ni hari raya ke berapa tah ajue baru wished. tapi takpe laa, still lagi dalam bulan syawal. tak salah kan ?


taktau nak taip apa act, just nak post every single picture yang ada. haa, before i forgot, raya ketiga baru baru ni siska suzie atau lebih tepat, cousin ajue yang kecik comel tu dah selamat diijabkabulkan. tahniah akak. wishing you be a sweet wifey and got many children. kikiki . jadi ibu yang comel itu penting okay? hehhe, tahniah jugak abang din, sebab akad sekali lafaz jee. nampak shaking masa tok kadi pegang tangan. but muka mantain steady. hehhe. congrate you'oll :)


tade apa dah kot , layan dengan picture yang diambil dan diupload ni jea yea! mahalkita , muahh ~











lupa nak selitkan, second of syawal haritu birthday my king, cikgu dine. 

happy birthday dad. i adore you be my king, my teacher, my lecture, my hero, my biyfriend, my banker, my superman, my imam, be a boyfriend of my mom, be my boss, be my boy, my ironman, myhandsome, and my cikgu dine! i love you dad :')






act ni separuh picture yang ada dalam camera. ajue tak upload yang dalam phone. kalau aupload yang tu, alamatnya macam tak cukup page untuk post kalini. hahha, okay laa. lain kali rasa nak up, ajue up lagii. 


sayonara !
(sejak bila aku kpop anyaa ni? hahha)




keep it REAL ! tulis blog pakai ♥


ShoutMix chat widget