Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ touch laaa

ass .


ajue ingat malam ni nak merapu . tapi agak mengantuk . tak jadi lah . just nak bagitahu . today , ajue out of mood . something past terjadi semula kat diri ajue . tak boleh nak halang . ajue nak lari dari semua ni tapi tak mampu lah . cemana ea ? mybe tuhan dah meletak kan nasib ajue begini . okeilah readers . ajue out . 

kbai 

fyi , imissyou 




keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

♥ finance project !

assalamualaikum ;)


today , macam biasalah . bangun pagi . siapsiap awal then lecture text kitorang , kelas cancel . yess , thanks madam iloveyou ♥

harini juga kami telah diberi project in group untuk menyiapkan satu finance project ! kitorang dapat bank rakyat . so , apa lagi kenalah interview manager about that bank . 

oke , 1st sampai bank ,  semua menggeletar nak interview manager tuh . mana tak nya , before kitorang sampai bank , kitorang terserempak dengan mamat sorang nih . nak tahu siapa ? haa . tengok nih ...







-----------
--------
-----
---
--
-


erry putra 
~ rujukan dari google ~

haa , jumpa mamat ni lah tadi . dia dengan track suit nye , macam tak sudah jea jadi artis . HAHA  * bab mengata orang noem 1 kau kan ajue --'

mulamula semua ''selok''  kata orang pahang , punya lah nak bergambar dengan dia . tiba dia kat kitorang , semua semua
terkedu . tak tahu apa nak cakap . dia pandang kitorang , senyum then blaa . sia sia sahaja --' 

lepas tuh , teruskan dengan project kitorang . group ajue ada 6 orang semua nya . and this my groups member ;)


ajue lah sorang lagi
cukup lah 6 orang kan ?









ini adalah antara reference kitorang semasa interview manager bank .
- wakil je yang interview -

diwakilkan oleh jue and syafie

fyi , manager bank ni gilagila jugak orangnya . maen maen lebih . tapi dia baek . dia cuak bila kat depan kitorang , all girls katanya . HAHA ! nasib betul kitorang dapat tempat project yang boleh katakan oke daripada group yang laenlaen .

ALHAMDULILLAH



muka muka ni yang sebokk bergambar pulak . ecah jadi photographer for the finance project . sebab tuh tak termasuk ;)

setelah 30 minit kitorang bergodam godeng tentang finance project kitorang , lunch time ~ bercerukk perutt . dari pagi tak makan .  cari barang siket , then balik . ajue kepenatan yang amat , tidur tak ingat dunia . 


text bie faiq , ontheway balik pahang katanya ,  rindu honey madu  
 [ shj nak bagitahu ]
















this entry credit to all my princess ♥

# syafie miera
# ecah
# jue 
# shed atieeq
# sarah 

kbai . off 





keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

♥ yesh ! cancel ;)

salam



pagi pagi dah happy sebab kelas cancel ! 
eh eh , * kalau dah dajal , eishh .
bertaubat siket ajue . awak ni nak datang study . 
maen maen lak . suka sangat tadek class .


tak , bukan apa . lecture dah cakap hari tu yang dia bz hari ni . kitaorang bangun pagi pon dengan muka tak redha nak g kelas . eish , dah siap apa bagai . last last kelas cancel . gud !





kalau lah puan bagitahu kitorang awalawal mesti kitorang tak macam ni . ni , bila kitorang dah bersiap nak ke class , tiba tiba cancel . hadoi puan . tapi takpe lah . terima kasih puan !



ajue nak tidur . tapi tak pulak ngantok . tapi termenung panjang memikirkan hal masa depan ! cewahh --' 
macam dah berfamily pulak . *japjap apa yang ajue merapu ni ? dah dah ajue . shut ur lappy . buadd keje yang berfaedah siket pagipagi ni . okebai !




keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

♥ default screen !

salam


reader reader sekalian ! u'oll busan tak malam nie ? jum jum jum berdansa bersama :) 

ajue dah tak tahu nak buadd apa . busan bangat . sama macam roomate ajue , shasha . dia pon dah macam orang hilang anak . amek kerusi stay depan pintu bilik --' HAHA ! kesian dia . ajue dah online . bukak tutup buka tutup effbee . tak de apa apa yang menarik . herhh . sabau je la . then terfikir nak buadd sesuatu . jeng jeng jeng ! default screen for my grey acerr :) lihat dan tonton yeah ! >


* click pada gambar untuk tumbesaran

petunjuk arah

* bulatan hijau tuu 
SAYA homesick . dah seminggu tak balik . tengok lecture kat depan dalam kelas pon dah terbayang bayang rumah 

* petak merah tuu 
 faiq owner bermakna saya ni milik en.faiq marzuki 
[ honey madu ] 
tak boleh amek saya dari dia


ni lah  default screen ajue yang baru for my grey acer ;)
ramai yang letak pic masing masing , karton lah apa bagai . 
 penah jugak letak pic sendiri . tapi ajue dah busan .  
sekarang tukar mood :D


klah . nak joget . kbai . busan 



keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

♥ the day with darla ;)

salam ;)


hari nie hari minggu . sepatutnya rest dalam bilik or sedang berada di rumah . tapi , akibat ada event yang ajue cakap kan tuu , semua student campsys tak dibenarkan pulang dan hanya pada ahad petang sahaja diberi peluang untuk outing . dah tahu kan ajue cemana ? tak suka duduk diam . kalau tak balik rumah , satu tempat je ajue akan pergi . cari lah ajue di kota * skema --'

oke , start . act , pagi tuu tak plan pon nak kelua ramai ramai sebab ingatkan just nak pergi lowyat kuantan *blakang mega untuk format kan lappy my roomate , shasha . tapi ramai pulak nak ikot . apa lagi . gembira lah . semua ikot . mula mula susah nak pujuk sorang kawan ajue ni . dia macam nak tak nak je pergi . the road not taken kata orang . lastlast pujuk jugak sampai dapat ! yesh akhir nya . dia mengalah --'

hari ni shasha baek . dia berkurung katanya . tapi bila dah ramai yang kelua , memang semua buadd hal sendiri . kalau dah ' setan ' orang cakap , setan kat situ lah ! * maaf kasar siket --' semua berjeans , kardigen , shawl yuna lah apa bagai . tapi act semua tuu adalah dilarang . arggh ! campsys kami punya ! haha . kan ? tapi satu benda jea . kami tetap baek sebab tulis nama dekat pondok gard . ngek kan ? --' nakal kami pon , ada baek nya . HAHA ! then , apa lagi . hang lah . dalam campsys , semua  pakai sweater , track suit apa bagai . * maaf ecah . hehe baek konon --'. dah lepas jea pintu campsys , selangkah jea terus buka . lepas pada campsys kan ? bukan poli yang larang HAHA ! setan betuul ! 


kami keluar dengan happy . berboling , makan 2 kali sebab ada kupon free . thanks to shasha dengan dee for the cupon ;)  malam nya pulak ada closing nite for the event . so , tak boleh nak keluar lama . before 8pm dah kena ada kat campsys . kami balik dalam pukul 7 lebih kurang . mandi mandi then siapsiap . sorang sorang redha tak redha je dalam dewan sebab kepenatan . dengar je orang bagi ceramah tentang tak boleh pakai jeans apa bagai . tapi semua muka poyo , gila kan ? bila dah habes closing nite , tiba tiba president sekat kitorang yang keluar bandar tadi . dia suruh mengaku sesiapa yang wear jeans waktu keluar bandar ! u'oll agak agak ada orang mengaku tak ? gila lah ! mana ada orang mengaku even dia nampak  ! KAMI BUKAN BUDAK SEKOLAH ! haha . booo . buadd tak tahu je lah . nak check ? check lah . adakah kami kesah ? jawapan kami , tidakk ;)

balik daripada closing nite , semua pengsan sebab penat . 







* banyak sangat pic . tak muadd lah kalau nak upload semua . so , ajue upload mana yang penting jea :)

> sorry lah to my darla . pic ajue jea banyak dalam ni . 
nak tahu sebab apa ? sebab ni blogg ajue . hehe <

okelah. tadek dah , kbai .



keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

♥ bersabar ajuuee

salam .


ya Allah sabau jea ajue ! banyak dugaan yang berlaku minggu ni ha . banyak sangat . sabau k ajue . uumy pernah pesan kan ? dugaan semua datang dari tuhan sebab sayang kan kita ! dengan lappy yang buadd hal . sakit perutt ya amat . hubby ajue yang demam terukk 
* risau gila gila kat sayang . bb ada kat b . jangan risau k sayang :(

aduhhh . lappy ni haa . satu hal ! waktu orang nak install software apa bagai , baru nak hang . gila lah ! sakit hati tahu tak ! erghh . nak cakap cemana dengan ummy pon tak tahu . takut sangat lah . yela , nanti ummy bebel cakap ajue tak pandai jaga harta benda . lepas tuh nak boleh ke baiki lappy ni , bukan ke ambik masa ? pastuh , cemana ajue nak study if tadek lappy ? buntu ! buntu ! buntu ! hurmmm . nanges dah ni . dah penat berfikir dengan perutt yang sakit ni haa . God ! HELP Me !

b , nanti tolong bb baiki lappy ni oke. kalau boleh taknak bagitahu sesiapa pon dalam rumah tuhh . nanti diorang bising kat bb. b tahu kan cemana ? hurm . tau b tau ! b baiki oke . tolong bb ey :( *

ajue dah tak tahu nak cakap . sebab lappy ni boleh katakan sebahagian dalam diri ajue . apa apa dalam lappy. pelbagai ! b , lagu , pic , semuanya ! boleh gila kalau macam ni ! , hurmmmmm . 



kalau tak disebab kan lappy ni penting , tadeknye ajue nak jadi gila macam ni . kalau lappy ni harga dia macam beli beras takpa . 50kali beli buadd semak banyak banyak pon okei . tapi masalahnya , nak tunggu botak dulu pon belum tentu dapat beli tau ! arhhhhhh . k lah . nak tidur dah . kbai !





keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

♥ semakin pulih ;)

salam


huhu . aeh , sengal ke apa ? tiba tiba dah huhu . okei lah . kita start dengan entry kali nie . sekarang ajue stay campsys . seperti semsem yang lepas , banyak lah event yang berkaitan pada sabtu dan ahad . seperti minggu nie , temasya berlangsung dengan jayanya . tapi ajue dan kawan kawan ajue tidak menjayakan program tersebut --' HAHA ! sebab pihak pihak yang berkaitan mengganggu masa tidur dan hang out kami ;) 

seperti biasa . pagi pagi lagi terpaksa bangun . erggh ! tak suka . mengantuk apa bagai . tapi , tahu tahu je lah . mengantuk pon kitaorang lah yang paling biseng masa leader block ambil attendent . skema ayam kan ? --'

* lepas tu tak pasal pasal kena marah . oke , fullstop !

tapi entry kali nie ajue bukan lah nak cerita tentang event minggu ni . sekarang pon tengah berlangsung lagi event ni . bila dah berakhir , ajue buadd entry tentang event ni oke ?

berbalik kepada tajuk entry kali ni , '' SEMAKIN PULIH '' macam ada something jea kan ? huhu . memang pon . ajue tak sangka perkara ni kembali seperti ajue mula mula kenal dia dulu  . ajue perasan , semakin hari , semakin pulih relation kami sebagai BFF . ajue tak tahu orang lain perasan ke tak . ajue mengaku , ajue rindu waktu dulu dulu . dan sekarang , bukan mimpi ! betul betul jadi . thanks GOD ! alhamdulillah ;)

for you darl :

kau , aku dah lama tunggu untuk kembali seperti keadaan sekarang . dan ianya betul betul termakbul ! tuhan memakbul kan permintaan aku . aku harap kau pon sama . aku sayang kenangan dulu . aku harap jugak yang kita dah lupakan perkara yang lepas . kita mulakan hidup baru dengan kawan kawan yang  lain ! keep in touch , keept it real ! iloveyou friend ♥ 




gembira di hati , riang di wajah ! ajue merasakan yang u'oll pernah and sedang melalui perkara yang sama . so , pikir pikir kan lah . kita kan dah besar ;)

btw , miss my bamBAM , honey madu ♥







ajue mengaku , ajue memang tak boleh if tak bersama kawan ! kawan adalah segalanya kan ?




keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

♥ roomate MONTEL :)

salam


fuhhh , lama tak update blog . act ajue sibukk lah dengan kelas kerja 2 , 3 hari nie . bukan sebab apa . assignment  pon dah start bersepah kena buaad . lecture dah bagi last week . tapi tahu ajue ni cemana kan ? last minit baru nak sebokk siapkan . HAHA ! ==' 

hurm . entry kali ni nak cakap about roomate ajue yang MONTEL lagi cuun ! wallaweeh . nak tahu ? nak ? haa , jum ! layaannnn .


nama minah yang cunn ni nur adiba syazni . seorang yang montel lagi cun . syasya for short . tapi ajue selalu panggil dengan nama glamor dia . cohang , debab ! cohang stand for comel hang ! syasya ni suka sangat sebut hang ! hang ! sebab tu kitaorang panggil dia cohang . dia pon comel ! nak tengok ? nanti lah . cerita dulu k ? 

oke . act , syasya ni BFF ajue daripada primary school dekat kelantan ! minah kelate rupa* kan ? memang lah comey lotey :) andd for ur ur ur information , syasya ni ada twin tau ! haaa , nur adila syazni . minah sorang ni pon cantek jugak ! boleh kata kan dua dua cun lah ! awek ummph , meletop ! HAHA ! sebenarnya ajue dah lost contact dengan diorang . sebab masuk jea 2ndry school , ajue berpindah . terus tak dapat contact . tiba tiba dengar cerita syasya dapat polysas jugak ! gembira sangat . lama tak jumpa dia . twin syasya , niniey dapat poly kb . so tak dapat lah nak juin kami . 

now , kami dah sem3 . bilik sama sama , hang sama sama . makan sama sama . pergi kelas sama sama . cuma cost yang syasya amek jea lain . ajue dip . accountancy . syasya dip . e-commerce . tapi kami tetap dapat berjumpa sebab kami berada di jabatan yang sama . hehe . syasya ni bercakap banyak tau ! mak aihhh , kalau mulamula u'oll dengar syasya cakap , mesti apa pon tak dapat . gila laju . pening nak kejar dia bercakap . kena corncentrate . dia jugak suka makan waktu malam malam . tengok tv . sama macam ajue --' apa lagi u'oll nak tau ? status syasya ? haa , single and available ! whoot whoot . lepas ni ramai lah aktiviti usha mengusha berlaku selepas entry nie tersebar meluas . kan ?  

oke lah . mybe sampai kat sini sahaja entry tentang syasya . nanti boleh lah ajue buadd entry tentang BFF ajue lagi :)

roomate ajue yang montel . cunn kan !



bersama twin nya , niniey syazni ;)









cun kan ? cun kan ? haaa , oke lah . tadek apa apa dah kot ajue nak bebel kat sni . cuma ada nota kaki siket , nak noem fon ? syasya ni tadek fon . HAHA ! --'



keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

♥ tentang kita --'

salam


hye blog . maybe ajue tak tahu nak luah kat siapa . so kau lah mangsa ajue kan ? sian kau . tapi tape . kau kan milik ajue . apa ajue nak buadd , kau kena terima ;) 

oke , mulakan . nama ajue , noor azuraine izan . dan semua orang biasakan nickname ajue . ajue seorang manusia biasa yang juga ada hati dan perasaan seperti manusia manusia yang laen di luar sana . oke , semua mahkluk Allah dalam dunia nie , tiada yang semuanya perfect . nabi kita pon ada kelemahannya kan ? ni kan ajue . banyak sangat . terlampau banyakk . kadang kadang ajue tak perasan apa salah ajue dengan orang sekeliling . biasala tu . lumrah hidup , kan ? takdek cabaran , tak nikmat hidup ;) maybe ajue tak tahu apa salah ajue sampai tak bertegur each other . semua orang tahu yang  selagi someone buadd perangai pelik tak bertegor ajue , muka nak tak nak jea pandang ajue , sama macam ajue . ajue tak akan tegor orang tuh dulu . sebab ajue tak ahu apa salah ajue . example la kan , bila u'oll panggil someone , budak tu buadd tak tahu , bukan ke teballl muka u'oll tahan maluu ?

kan ? ntah . ajue  mengaku la jugak yang ajue ni memilih kawan . kalau tak , tak kan lah sampai 6++ orang friends request yang ajue tak approve . orang nak cakap ajue budget lah tu ? sebab tak approve member . so ? ajue tak approve sebab major dari u'oll yang add adalah semata mata nak tambah frenlist , tengok pic . annd so on . malas lah ajue --' 

yelahkan , ajue memilih kawan jugak sebab siapa nak berkawan dengan orang gila ? you ? you ? you ? tak nak kan ? haa , so ? kadang kadang kita perlu lihat orang sekeliling . ajue ramai kawan . dari sekolah rendah sampai lah ajue dah ada kt ipt ni haa . macaam macaamm perangai kawan ajue dah kenal . ada itu , ini , pelik , ganjil , dah tersangat pelik . tapi biasalah tuh . semua manusia tak perfect kan ? 

cuba bayangkan kawan yang kita rapat sekarang lain situasinya dari yang dulu ? terasa pelik tak ? rasa kan ? u'oll kena paham masalah diorang . mana lah tahu yang u'oll ada buadd salah kan ? macam ajue jugak . ajue tak tahu ada orang cakap ajue ni itu ini . certain certain orang ni memang suka lah buadd muka kan kalau ada benda yang tak kena . so , siapa rasa ada yang tak kena dengan kawan kawan sekeliling , elok lah slowtalk , cakap baekbaek . jangan bagi dia melenting . mana tahu kan ? you hot + dia hot = meletop + melenting . ada jugak yang bergaduh perempuan . tahu tak bergaduh perempuan cemana ? pakai maen tarik tarik rambut lah --' hahaha . tadek benda laen dah nak tarik ;O oppps ! haha



mesti u'oll rinduu waktu bersama kan ? ulangi lah semula dengan hidup yang baru . tak elok bermasam muka .  

kbai 




keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

♥ otak kat laen .

salam .


welcome readers . ajue mengalu alukan kedatangan anda ;) sihat kan ? ajue ? sekarang ni , hati kat lain . otak kat lain . dan tangan sedang laju menaep entry untuk malam nie . malam ni ajue pon bosan . penat pon ada . sebab kelas harini full . break sekijap sekijap . tapi esok , free terus . pukul 3 pm baru ada kelas UBS . tahu ke UBS tu apa ? ubs stands for User Bussines Systems for accounting . agak susah jugak . yelah kan , makin tinggi study , makin susah . biasalah tuu ;)

malam nie pon awal jugak ajue menaep entry . roomate ajue yang cantekk tu , balik kampung . tinggallah ajue sorang sorang kat bilik nie haa . menaep entry dalam keadaan yang sayu . dengan diiringi lagu yang mendayu dayu . ceyyywah . drastik betol kan ayat ? heee . dah lah kunci tertinggal dalam bilik tadi . apa lagi , jadi  catwoman sebentar memanjat pintu . nak masukk bilik . hahahaha . gila ganas kan ? heroin sebenar . nanti boleh jadi pelakon terbaekk ah --' . boleh tak ajue listing apa yang ajue rasa sekarang ? boleh kan ? sebab ni entry ajue kan ? terima kasih ;)


* hati kat laen 
* otak kat lain
* rindu rumah 
* rindu domo and boo
* rindu cibab
* nak pelukk ummy 
* nak nanges dalam bilik
* nak cerita kat ummy pasal lect kat poly
* nak makan 24 hour kat rumah
* nak jumpa bambam mukk 
* rindu bambam
* nak dengar lagu banyak banyak tanpa henti
* nak tengok muvvi sampai lebam 
* nak makan sour jelly
* nak double chesse burger
* nak maen game 
* nak tidur 
* nak shuflee
* nak makan nasi ayam hainan ( even tak suka langsung n.ayamm )





memang tak tidurlah ajue malam ni . sampai pagi kan ? dah nekad dah --' harap tak ngantok . lebam lah online lepas ni . tapee , tak online pon , tengok muvvi . kalau tak , shuffle lah dalam bilik sorang sorang . busan kan ? HAHA ! ajue dah start nak merapu dah ni . u'oll layan je lah k . sebab terlampau lampau busan . tadi masuk kelas pon dah dapat assignment . tapi bukan nak esok . so rilex dulu . buadd last minit je ajue tahu . kelas UBS memang ajue tak dapat terima . dengan lecture yang bengis garang . hadoi , kelas 1st pon mulut dah lancang . memang tak baek kan ? ajue memang tak boleh nak masuk kalau dapat orang yang mengajar ajue macam tuhh . susah siket . nasib lah UBS ni bukan paper final . kalau tak , bengkak kepala ajue . HAHA ! member member kelas ajue pon dah geleng kepala dengan lect tuu . cikririn pon dah start buadd muka dalam kelas UBS . abes lah lect tuh . kami mintak maap awal awal kalau jadi apa apa . lect kena terima ;)


ni lah keadaan muka kami waktu kelas UBS tadi . kata jambu , muka gentle hati cute . tuu bagi budak laki . budak perempuan , haa . bacalah kat atas tuu ;)



kan ? betul kan ? jangan panic . mintak doa . remember ! GOD is always with us ;)

sekian !





keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

♥ miss you , cibab :(

salam





dhani , unty rindu dhani :( ya ampuun . tuhan jea tahu cemana unty rindu dhani . malam malam mesti tengok dhani kat fone sebelum tidur . kadang kadang sampai tetidur unty tengok , senyum sorang sebab tengok pic dhani dalam fone . seminggu unty tak jumpa dhani . rinduu sangat . rindu kat mulut dhani yang dhani suka cebek tuhh , rambut dhani yang lembut lagi panjang dah . kat pP dhani yang tembong bambam tuhh . arghhh ! mental betul . 2 bulan unty jaga dhani kt rumah . siang malam kott , manalah unty tak ngigau pelukk bantal pooh unty macam unty pelukk dhani . gemuuk sangat sayang . betul kata orang anak buah 1st memang menjadi kesayangan semua orang . biar pon nakal macam mana poonn , tapi tetap orang sayang . unty sayang dhani macam unty sayang uncle faiq dhani tahu ! nanti unty balik , kita maen syikal dhani ea . unty bawak dhani jalan jalan tengok cow , chicken ey ? ;) kita pergi tengok cokelat ! dhani mesti rindu cokelat kan ? unty tahu dah --' 

unty tak sabau nak balik rumah . nak jumpa dhani . pastu nak bawak dhani balik campsys . bila pergi kelas , dhani nyorok dalam beg ey ? --'






keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

♥ welcome class ;)




hehey readers ! cemana ? sihat ? hari nie 1st day class . memang lah ajue cengeng seperti gambarajah yang tertera di atas ;)
nampak bajue besar kan ? hahah . 


11 july 2011 

termaktub lah pada tarikh ni ajue dah menjadi student dip , accountancy  sem 3 politeknik sultan haji ahmad shah , kuantan . pagi pagi lagi bangun liat . ya ampuunnn 2 bulan dah cuti . memang susah bertambah payah lah ajue nak bangun pagi pagi , mandi terus . memang sejukk air bukit  " polisas highlands " ni haa --' dalam hati macam berdebar gila nak ke kelas . macam budak standard 1 nak masuk skolah baru . pelikk sangat . masuk masuk kelas , semua biseng , kalah pasar besar kuantan jual ikan tuh haa . banyak sangat cerita . tak tahu nak dengar mana satu . tadah jea telinga , dengar . tunggu lect pon tak masuk masuk . so , lepak jea kat lua , sempat snapping ;) macam tak kenal kitorang kan ? haahahaa . hari ni ajue puasa , so tak dek lah sebiseng macam biasa . jumpa kawan kawan pon cover percakapan . kalau tak , mak aihh kalah mak nenek 
--'
balik kelas , jauh rasanya perjalanan . yelah kan ? kami budak campsys . dilarang membawa KENDERAAN ! so , kami sebagai warga campsys dengan ini rela berjalan kaki dari kelas ke bilik setiap hari . penat macam meon bergayut pon kena trima lah . biasalah , adat belajar kan ? balik balik , tanpa berlengahkan masa , terus tido . penat . pukul 2 ready dah ke kelas . lect tak masukk jugak . kelass petang tadi dah la tinggi menggunung . memang dugaan . haeh , tape dugaan 1st day sem ni . chillah ;) 









ni semua gambar pada siang hari

pada sebelah malam pulak , kami as campsys students ada assembly kat tennis court . ada apa ntah . tak dengar sangat . yang tahu nya bulan puasa boleh balik sampai pukul 10 malam ! yesh ;) terbaek . tiap tiap hari boleh berbuka kat luar . huuhhuu . 



kali ni entry ajue agak bosan siket sebab ajue tengah pending . pening . tak tahu kenapa . maybe sebab terlampau rindukan anak buah ajue kot . ;(
5 hari tak jumpa dia . ya ampuun  tuhan jea tahu ;(


sekian untuk entry kali ni . doakan ajue senang lalui dan tadek masalah sem kali nie okei ;) kbai .



keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

♥ bambam mukk !

salam .

nak cakap  ajue rindu dia . kami dah start study . balik minggu baru jumpa . so , kerja kami , skyping untuk hilangkan rindu --' 



imy , ily hubby .







keep it REAL ! tulis blog pakai ♥


ShoutMix chat widget