Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ seriously, lamanya tak update :o



assalamualaikum.



woahhh woahh lama nya ajue tak update blog. dah rasa macam cukup setahun. last ajue update blog masa sehari sebelum dapat result sem 5. and now, ajue dah oficially graduate !~ wuuuu. alhamdulillah, cukup 3 tahun ajue jadi student diploma in accountancy, polisas  kuantan ni. rasa lega sangat bila ajue dapat habiskan semua subject2 killer kat poli tu dengan jayanya. HAHA. semputt jugak wehh nak habiskan semua tu dengan lepas satu satu sem. and, syukur sangat bila ajue lulus semua paper2 yang kadang kadang buat ajue tak tidur, dengan mata yang bengkak masuk exam hall jawab paper. fuhh,. * nafas lega* and now, dah nak masuk dua bulan ajue lepak rumah. dapat kerja pon kalong ngan kangah tak bagi pulak. tapi sekarang ni ajue sedang berusaha memujuk. nak jugak kerja. sebab lebam gila stay rumah. income pulak tak masuk. lebam ahh, macam patah kaki stay rumah tak buat apa.


so, setelah lamanya ajue rehat goyang kaki kat rumah, malam ni baru ajue rajin conteng blog ni sikit. tengok laah, tukar header baru, tukar layout baru. hikhikkk. punye la malas selama ni, berhabuk bagai dah blog ni. kesian mr blog. kihkihkih.


*iklan kijap,*




iklan kijap. picture ni masa satu classmate lepak cameron dua hari before final exam sem5. rindu gila laa masa ni. 


okay, kita sambung cerita. hmmm, nak story pasal last week laa. pasal kangah kawen nanti kita buat entry baru yea :)

lastweek, ajue kelua bandar dengan kawan kawan yang baru masuk sem sesi ni. rindu diorang. dua bulan tak jumpa. hehe. 


ni nama dia una. famous sikit orang panggil dia una rusli. hikhik. comel budak ni. ada lesung batu, ehh. lesung pipit. silap. wuuuu ~





haa, yang kat tengah tu majority kenalkan? dia shed. hehehe, dia lepak kuantan jugak. rindu amat kat diaa si montel tuu






takde apa sangat kot nak bercerita. cuma kitorang hang out ni masa hari birthday si kecik jue. even tak dapat prank minah tu, tapi kitorang tetap hadiahkan dia cupcakes yang sangat comel. 
happy birthday jue. stay pretty okay syg. muahh ~


dahlaa, lenguh akal nak fikir ayat untuk entry kali ni. apa yang lalu kat otak, pakai sebat taip. hikhik. okay la readers. nanti kalau ajue rajin lagi, ajue up lagi. muahh muahh ~





keep it REAL ! tulis blog pakai ♥


ShoutMix chat widget