Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ jatung menggigil parah




assalamualaikum


kali ni jantung ajue betul betul terasa gigilan nya kerana sekeping result exam untuk semester 5 ni nak keluar on 10 dec 2012. ya ampun, kecuakkan dia hangat terasa. 




before exam, seriously. ajue banyak main. banyak lepak. banyak tidur. online jarang sangat, sampai blog pon terkandas satu sem kan. bila exam around to the corner, rasa macam semua subject ajue nak study. tak menyempat. dah rasa tak sempat sangat nak hard. study apa yang best, and dapat scope. sempat lagi yang best je. HAHA ~


ajue boleh habskan 1 buku untuk satu hari ~ gila kan ? alaa, bukan ajue je macam tu, ramai lagi student macam tu. study untuk exam, kan ? kan ? HHAHA ~ ajue tau laaa :P


act, ajue pon taknak cakap banyak. ni cuma busan, so update entry kalini. about exam :) meandangkan result nak keluar esok lusa. jum beramai ramai tadah tangan, berdoa semoga Allah memberi kita keputusan yang baik baik dan cemerlang sahaja. aminnnn :')






Ya Allah , cuaknya ajue :(


semoga Allah membatu ajue kalini, aminn :')






keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

♥ siska nyot nyot




assalamualaikum..





okay, act kalini ajue nak story about my sister sorang ni. Noor Azerene Una anak pacik Mohd Kamaruddin ni dah tua sebenarnya, tapi di sebabkan dia tak betul kepala dan masuk air. dia laa best among the besttterrrr sister in the world. sumpah happening gila. but, mybe sampai tahun depan je. :(

nanti bila dia dah ada husband, dia tinggal ajue sorang sorang. 

siapa nak borak dengan ajue sebelum tidur ? 
siapa nak teman ajue pergi bandar hari minggu ? 
siapa nak tolong tangkapkan gambar ajue? 
siapa nak teman ajue makan nasi kat dapur ? 
siapa nak masak maggie untuk ajue ? 
siapa nak gurau gurau dengan ajue nanti ?

arghhhh ~ tension nya bila duduk rumah sorang sorang nanti. pishangg bertanduk 15 la nanti . hurmm , nak ikot kangah boleh ? :p


tapi nanti ajue nak sambung study pulak . memang tak akan la nak duduk dengan dia lagi . takpe. bukan bermakna dia dah kawen , ajue tak boleh lepak dengan dia. dia kan kangah ajue , ajue boleh buat apa sahaja

she's MINE !



My dear Big Sis, you are the greatest there is,
And amazing in every way.
I greatly admire and look up to you,
Each and every day.

You are always showing how much you care,

i do love you 
kangah 







keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

♥ Cameron Highlands w/classmate



assalamualaikum




kali ni post ajue about journey dengan classmate pergi cameron highlands. 5 hari nak final pon sempat lagi bercuti. nice job :)





















the end 




keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

♥ i really do love him (:



assalamualaikum



tak boleh nafikan lagi , i really do love him only. tak boleh nak berdalih lagi . saya memang kunci hati saya, dan hanya dia di hati saya, mr juekay's. lama saya menipu diri sendiri untuk menghilangkan rasa sayang saya untuk dia. but, i cannot ! saya takboleh . saya dah cuba. saya mintak maaf. kali ni , saya nampak status facebook awak . saya benar benar terasa. 



seriously , kali ni saya taktipu. saya takboleh nak belagak dengan awak saya tak sayang awak . itu tipu. saya mengaku. saya mengaku . 



ohmayGod i am looking back trough my past makes me realize how wonderful my life have change now. i really believe that you're the greatest thing that ever happened in my life, i swear !. you always have this ability to make me smiling and you always make things better even if my day going bad. i don't care about what other people say or think about you and us. i do love you for who you are.. thanks for accepting my imperfections as i accepted your flaws. i'd like you to stay for a very long time and i'm hoping you will never step back and leave me, In Shaa Allah :)


keep it REAL ! tulis blog pakai ♥


ShoutMix chat widget