Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ tuhan , kuaadd kan saya !

0200am - 25oct2011

asslamualaikum .

hello blog . before this , banyak entry yang sedih sedih kan ajue taip . dan sama untuk kali ini . ajue tak tahu bagaimana nak bahagia kan diri ajue nie dah . sumpah ajue cakap , ajue tak kuadd langsung . ajue mindset GOD always with us ! yeah . memang , tapi kenapa tak luakk pon ? dugaan ajue YA ALLAH ! maafkan hambamu yang hina nie . ajue ada kawan kawan ajue nak naek kan ajue . tapi sekarang tak boleh ! tiada siapa siapa pon yang boleh kuadd kan ajue selain faiq dan dariNYA ! 

tangan ajue terketar ketar nak menaip . take time gila nak siapkan setiap baris ayat . sabau ajue . be tough ! kau ada kawan kawan kau . tapi ajue tadek dia ! kawan kawan kau sayangkan kau kan ? yeahh . tapi ajue perlukan kasih sayang dia ! awak , kenapa ? kenapa saya tak dapat terima semua ni ? hidup saya macam orang gila yang meronta ronta . tak tentu arah . ummy siap tegur , hidup saya tak terurus langsung . nak ambik gelas kat dapur pon salah jalan pergi keluar rumah . mamai , otak ke lain . saya tak kuadd awak , sumpah . lama kita bina dia awak , kita bersusah payah semuanya . pekakkan telinga , butakan mata . saya dah tak buadd semua tuh . YA ALLAH , tolong buktikan . tolonglah . saya tak buadd dah . 

jujur saya cakap , saya tak boleh hidup tanpa awak . saya tahu , even orang cakap apa pon , saya tetap tak boleh , tak boleh nak buadd apa apa . saya tau , saya tak penah pikir awak sakit . saya salah awak , tapi tolonglah , give me 1 more change ! kenapa susah sangat orang nak paham ? saya sayang awak je . tolonglah jangan kacau hidup kami lagi :'(

saya merayu , jangan ganggu hidup kami :( pliss 

YA ALLAH , semoga kau mendengar doaku nie .

'' tolong satukan hati kami.
Bantulah saya untuk mencintai, mengerti dan menerima dia seutuhnya.
Berikan saya kesabaran, ketekunan, dan kesungguhan untuk memenangkan hatinya.
Urapilah dia agar dia juga mencintai, mengerti dan mau menerima saya 
dengan segala kelebihan dan kekurangan saya sebagaimana saya telah Kau ciptakan.
Yakinkanlah dia bahwa saya sungguh-sungguh mencintai dan rela membagi suka dan duka saya dengan dia. ''

ya ALLAH aminn ..



iloveyou




can i have you with full of love ???





keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

♥ credit for you .

assalamualaikum awak :)


hye awak , awak sihat ? dengar kata awak demam . makan ubat tau . sekarang musim demam . cuaca tak menentu . awak kena jaga kesihatan . final exam part 3 dah dekat . kena kuadd ! sentiasa makan ubat . nanti cepat sembuh . insyallah (:


awak . kita laen kan sekarang ? dulu pergi kelas sama sama , balik kelas sama sama . kita makan sama sama , awak abeskan makanan saya , saya abeskan makanan awak . awak teman saya gelak , saya teman awak gelak . awak suka gossip , saya suka dengar gossip . tapi sekarang ? kenapa ? awak marah saya ? saya tak selesa hidup bermasam muka dengan kawan kawan saya . hidup saya resah . evry 2nd ingatkan kenangan kita . apa kita buad , apa kita cakap , apa kita borak . setiap cerita saya , cerita awak kita bersama . ceria bersama . setiap malam saya mimpikan awak . mimpikan gelak tawa kita . saya rindu semua tu awak ! rindu awak yang dulu . rindu keceriaan awak di pagi hari . seronok ! bila saya sedih , awak yang pujuk saya , awak motivate saya . dan semuanya awak . sebab tu la orang paggil awak ummy (:


awak , saya kenal awak cemana . life awak . mybe cemana rapat saya dengan awak , ada lagi orang yang rapat dengan awak . saya harap sangat kita dapat macam dulu . bukan dengan awak shj . tapi dengan semua kawan kawan awak jugak . saya tanak semua bermasam muka . okei , kalau salah saya, saya mintak maap . saya betul betul tak tahu apa salah saya . kalau saya salah , tolonglah beritahu . hope boleh settle . saya pon tak paham keadaan sekarang . makin lama dengan kawan kawan , makin banyak dugaan kan ? 

okeilah awak . saya pon dah tak tahu nak taip apa lagi . esok pagi pagi lagi saya speaking test muet . awak jam 11 kan ? good luck awak :)

wish me luck too . saya sayang awak . kalau boleh , saya nak keadaan seperti dulu . hopefully (':

assalamualaikum , nite sweetheart !


i love you




keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

♥ teman teman di jantung hati ;)

assalamualaikum , wahai stalker sekalian !


whoot whoot ! sihat ? hope semua sihat sebagaimana ajue sihat tapi otak lemah siket . almaklumlah . FINAL EXAM PART 3 dah semakin dekattt ! WHOOOAAA !

belambak kerja yang nak di settle kan . bannyyyyaaaaakkk sangat . setiap hari tidur pukul 2 3 pagi nak siap kan . biasa lah , suka meng-last minitkan kerja . nah , hambeekk kau ! mula laa baru KELAM --'


malam ni kitorang kena siapkan satu role play . and and and group ajue dah memilih nak buad restaurant complaint je . senang --' tapi tak senang mana lah . nak kena shooting apa bagai * wah ! shoot siap --'


nak tengok bila kitorang buaadd kerja . haa ni dia >



click for large 

sumpah rindu kalau tengok pixa ni waktu practical nanti kan ? kawan kawan , korang buaadd aku tergelak bagai nak pengsan semalam . terima kasih , aku sayang korang . 


hidup di IPT sangat seronok . bukan macam di sekolah , busann . dan kitorang ada buadd vid jugak . nak layan tak ? 

nak layan tunggu laa ,




 one word , GILA  !

dalam nie shed atieeq tadek . masa nie dia tengah online . hee . kitorang tak online masa ni sebab BB kena kebas --'

kita mintak maaf , shed atieeq . takpe , nanti kita buadd video bersama lagi okei dear !

wish me luck on final okei :)

kbai 





keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

♥ tuhan maha ADIL !

assalamualaikum dunia blog ;)


hari yang mendung , sejuk , kelam , hari nie buadd ajue makin sunyi , senyap , pelik , dan semuanya . ajue tak tahu kenapa . mood ajue maybe terkehel dari landasan sebenar . dalam kelas petang tadi fikiran ajue melayang entah kemana . tangan menulis tanpa henti . mata memandang lecture yang tengah bebel didepan . seram sejuk badan ajue . muka dengan penuh tak bermaya sampaikan ramai classmate tegur dengan keadaan ajue hari nie . 




mungkin dalam fikiran ajue , ada something yang buadd ajue tengah terfikir . pasal pagi tadi . ajue terasa dengan kawan ajue . even ajue baru tau yang kita juga berdosa if kita terasa hati dengan orang . tapi hati kita sebagai perempuan kan sangat halus dan lembut . siapa perempuan , dia tau bagaimana . 

HARI NIE HARI YANG AJUE DISAKITI OLEH RAMAI ORANG !

ajue ada sikit pesan untuk kawan ajue . dan ajue tahu dia sedang baca entry kali ni .


assalamualaikum , awak .

          awak sihat ? makan dah ? harap awak sihat . dan saya tahu awak sedang bahagia dengan orang tersayang . hope your tomorrow journey will be better than yesterday . saya tak mampu nak berkawan dengan awak . saya tahu saya tak dapat puaskan hati awak selama ni . saya mengaku yang saya sentiasa buadd awak sakit hati .  awak jangan risau , saya tetap anggap awak kawan saya . saya bukannya berhak untuk putuskan frienship kita . saya terima apa yang awak buadd untuk saya . dan saya tahu tu bukan kehendak awak kan ? saya dah lama maafkan awak .tapi sakit saya belum hilang lagi . kepala sentiasa memikirkan hal nie . saya harap awak sentiasakan doa kan saya supaya lupakan semua nie . kita kan dah dekat nak final . tak baek bermasam muka . tak manis kan ? saya minta maaf , awak . saya hargai semua perbuatan awak buadd kat saya . saya gembira berkawan dengan awak , boleh kenal awak . saya harap kita tak gaduh lagi . kita kan dah besar panjang . boleh fikir apa yang betul , apa yang salah . kan ? okela awak . saya dah tak tahu nak taip awak . tangan saya menggeletar bila buadd entry kali nie . sambil air mata berpusu pusu keluar . sorry awak , menyusahkan awak selama nie . jaga diri awak . seronok kenal awak kawan ! assalamualaikum .







keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

♥ berhabuk serta dulu kala --'

salam . hello my world !

firstly , ajue nak mintak maap sebab dah lama tak conteng blog . sebab , assignment bertimbun . assestment berlambak . tak sempat . banyak kelas ganti . quiz . tuto . test . semua dah start . final project untuk sem nie jee tak start lagi . sudah bengkak kepala harung semua ni . standart student life , right ?

okei , lets start ! malam ni sempat makan maggi jep . kerja banyak . pagi tadi baru submit 2 assignment yang agak memeningkan kepala masing masing . tidurr pukul 4 pagi selama 2 hari untuk menyiapkannya . dan Alhamdulillah , settle jugak akhirnya . esok pulak ada 2 quiz . tapi still rileks . boleh berfesbook , boleh bikin blog . sambil study --'

muka sambil berbelog . lihat lah --' 


jalan layan minah senget kat atas nih 

sambung cerita . act , ajue tak tahu nak taip apa . just rindu nak menconteng . cuma nak cakap . sekarang blog dah macam blog dulu kala . teringin nak tukar header baru , background baru . tapi tak berkesempatan . tengok lah malam ni . if sempat , ajue akan memperbaharui blog ni . ye la kan , dah bosan pulak tengok background lama . okei lah . rasanya sampai sini sudah cukup untuk ajue bebel . 

kbai


legnote ; 

rindu bambam mukk very very much , iloveyou ;)

keep it REAL ! tulis blog pakai ♥


ShoutMix chat widget