Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ the day ;)

assalamualaikum ♥



hello dunia ! hari khamis hari tuu genaplah umur ajue yang ke 19 . sweet 19 ajue !  #wish sendiri --'

okei , 1st of all , tenks to all my frend family sahabat handai rakan karib sepupu sepapat sepipit semua lah for the bithday wishes ! and and and espcially to my dear honey madu , bie faiq yang mula mula wish dekat wall facebook 2hour before 12am --' #iloveyousomuchdeardearmucuk !

tak banyak nak bercerita , just nak share and say thanks to all my lovelyloo facebookers yang ramai gila wish . penat gila tangan nak say thanks . tapi takpe . seronnook ;) okei , start . hari sabtu bersamaan 10sept2011 juga jatuh kepada hari kelahiran anak buah ajue , ahmad dhanifakhri anaqy . cukup setahun . memang besar lah sambutannya even pagi tuu , panas . petang tuu , hujan . malam tuh penat kena cuci toilet atas sebab tertentu . bila u'oll teruskan reading , u'oll akan tahu kenapa ajue kena cuci toilet --'
 nenek atok unty uncle and and mummy daddy dhani sebookk lah nak celebrate birthday dia . biasalah , cucu pertama kan ? tapi tapi tapi kalau u'oll nak tahu , hari tu jugak celebrate my birthday ! bukan selalu . so , sekalikan aje lah . paham dokk ? #act , ajue baru bangun tidur . cakap pon belit belit --'

tengok je lah picture yang di uploadkan . 




thanks to abang wan and my dearly siska  for the cake .


the king and the queen of the day


 ♥ happy birthday sayang ku dhani  ♥



thanks to all my fren for coming . iloveyou


click for growth
#misteri dalam bulatan merah --'



perghhh , terima kasihh semua ! 

#minyak tuti motor 
#air jeruk cermai
#telur 
#tepung

bussukk gila bangang rambutt wa sioot ! 

dan dan dan sebab ini lah ajue kena cuci toilet . pergghh ! bau telooqqq --'



setember'an with him 

*terimakasih bebanyak untuk rin sebab berjaya kenakan aku kali nie . aku harap nanti kau pon kena --'
tengok dalam picture . sesi pembahagian tepung .


haa , si baju putih ni dalang terbesar dalam kenakan ajue ;)








my dear shasha debab !
#thanks shasha for the present ! cantekk baju tuu syg ;)






credit to syafieza , ecah , jue , and shed . thanks for the present ;)

but , agak sedih sebab my honey madu tak dapat balik for the celebration . but but but, takpee . bb paham . so , ajue tak tahu nak share apa lagi . just serba sedikit je . hope u'oll enjoy reading ;)


notekaki ;
nak tengok lebih banyak picture ajue , ada dalam album facebook ;)


thanks to all yang menjayakan kejutan tersebutt .
 terharu , gembira , nak marah , sedih semua ada . 
especially to my great family sebab buat majlis nii . seronok sangat ! 


kbai .
















keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget