Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ merapuu bersendiri .



salam . hyee semua

daaaddiiiduuu . act , takde apa apa nak share sekarang . tapi dah seminggu tak jengukk blog . mana lah tahu beranai anai dah kan ? kesian dia . kita beraya sampai lupakan blog . jangan sedih ey ;) u'oll cemana ? sihat sihat ? banyak dapat duwet raya ? haeee , boleh lah berkongsi kan ? *winkwink --'

seminggu beraya , tapi raya tahun biasa je bagi ajue . tak macam sebelumnya . tapi yang peliknya , makin beesar , makin besar duwet raya ajue dapat . alhamdulillah . hee . but , bukan ajue yang mintak tau . orang bagi , ajue amek . haaa . okei . tanak cerita . stop !

malam ni malam kedua ajue kat campsys lepas raya . mood merdekaraya tuu tak abes lagi kata orang . masuk kelas pon jiwa terawang awangan nak beraya lagi . mana tak nya . cuti raya seminggu je . tak best langsung lah kan ?  tapi ajue dah ponteng kelas dah semalam . kelas semalam ada groupwork , quiz bagai . tapi ajue absent . HAHA ! memang best lah kalau tadek markah . hanya mampu tersenyum . mulanya ajue nak ambik mc . tapi bila pikir balik , malas lah pulak . ponteng je terus . bila lecture tanya mc mana , cakap jee saya ponteng ! jujurkan ? haha .

kelas lepas raya ni ajue makin busy . kelas MUET dah start . project work kena prepare . quiz , test , journal , assignment bertimbun timbun . tapi muka ajue still steady . watlek orang cakap , biar pon dalam kepala nih serabut macam tali ropia terikat mati --' oke , merapu . stop it .


jap jap . apa kaitan dengan picture kat atas ni ? btw , sajee jee . tadek apa yang menarik ponn . gambar ni diambil waktu menunggu adekadek balik dari bandar dengan rombongan sekolah . lepas pada ni , nak pergi tengok hantu bonceng . perghh . memang teketaq lutut ceqq . bukan teketaq sebab takut . lapi gelakk tak benti benti . lawak gila zizan dalam muvvie tuhh . apa apa pon , tahniah ahmad idham . lawak betul rekaan  cerita anda . 5 bintang setengah ajue bagi --'


pergi lah tengok . ajue rasa ajue masukk panggung dan tengok muvvie ni untuk kali kedua --'
ngantok dah


kbai





keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget