Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ takbir bergema !



assalamualaikum semua ;)


okei .  basuh kaki , on lappy , tarik syimut . sekarang masa untuk update entry ! 
*berfikir sejenak . nak buaadd ayat dalam blogg ni susah jugak tahu ?*

hurm . okei act ni kan entry untuk 1st syawal 1432 H tahun 2011 . so , tak banyak nak cerita . just boleh upload picture jee kot . idea tak datang la bhhaai --'

alaa , nak tahu jugak jalan cerita ? biasa je beraya tahun nie . beraya kat rumah jee . pacik macik datang . bakar satay . ada satay ayam , daging dan rusa . fresh dari pekan #dekatrumahsebelahsuami --'

malam raya , sebuukk menolong ummy tercinta buadd rendang ayam . cucuk satay , isi cookies dalam balang raya dan semuanya . sampai 0300 am . biasalah , malam raya kena berkorban siket tidur tuu kan ? esoknya pada 1 syawal 1432 H , ummy dah kejut awal awal sebab nak pergi solat raya di masjid besar sultan haji ahmad shah . alahh , masjid besar yang dekat taman kerang tempat orang berbuka puasa atas padang bola tuh kan . tahu ? tahu diam . tak tahu  pon diam . nak cerita nih --'

mak aihh , gila ramai orang solat raya kat situ . #namadahmasjidbesarnegeri --'
sampai sampai , siap sedia nak solat . tapi , solat raya kali nie lebih sekijap dari solat solat raya sebelum ni . tak tahu kenapa . *pak imam lapau kott . astaghfirullah ajue . kau nihh ! 

dan , sempat lagi kami ..





bila dah siapp solat semua , balik rumah bersiap untukk ? untuk bakar satay . bukan nak bejalan raya pon . kan dah bagitahu tadi . macik pacik ajue yang datang rumah beraya kat rumah . setelah bersalaman meminta maaf , meminta ampunn , mengayat karangan seindah puitis ,  menitiskan air mata , berpelukan semua ,, kitorang mestilah bergambar kenang kenagan . jap , *asal ayat skema semacam ? --'

this my king and  my queen


tak cukup lagi family kami



act , banyak lagi picture 1st day syawal . tapi tak boleh nak upload . take time gila . tak tahu lah kenapa . mybe ramai yang tengah update blog kott . mata ajue pon dah macam daun yang layuu tak cukup air dah ni . mengantok tak payah cakap lah . dengan penatt nya . baru balik dari teluk cempedak . untuk entry teluk cempedak , nanti ajue update okei . follow lah ajue if nak tahu lebih banyak cerita . duwet raya kali nie pon meningkat setelah umur ajue yang semakin meningkat . BUT , yang maintain kepeng ! aiiiyooo --' terima kasih sebab still lagi bagi ajue duwet raya ;)


ladybird ♥

okei lah readers . rasanya setakat ni je ajue mampu menaip untuk entry kali ni . ni pon dah lewat malam . chow chin chow yooop !

SELAMAT HARI RAYA 







keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget