Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ semakin tibaa ;)

assalamualaikumm ;)






u'oll sihat ? alahh , jangan lah demam . nak dekat raya ni , kenalah sihat . nanti raya tak best demam demam . tak boleh makan lemang :) oke , 1st ajue nak mintak maaf sebab lama tak update entry . biasalah . bz kan , nak raya ? this year ajue tak balik kampung . sedih kan ? semua semua kawan kawan ajue dah beria ria nak raya , semua balik kampung . bila tanya ajue ? jawapan ajue , TIDAK .. ;(

takpa lah , atleast ajue beraya dengan family kan ? *bersyukur ;) act , ajue ni baru je balik dari bandar . makk aihh , 2jam lekat dalam bandar . dah macam apa dah . semua sibuuk shopping . ajue baru balik dari berbuka puasa dengan exschoolmate . bestt ! kat tanjung lumpur . lama tak jumpa diorang .

idham
fakh
minurr
alynn
aced
ayeh
khai
deen  

and

my hubby faiQ :)

tak ramai yang dapat datang . biasalah kitorang bukan lah bekerja lagi kan ? tadek transport . terima kasih yang dapat datang . okeh ?


untuk family ajue . ummy abah , kaklong abglong kakngah boy aien adeq semua . ajue mintak maap . ajue banyak buadd salah , terkurang ajar , degil , nakal semua . ajue memang keras hati siket . and for my mum . ummy lah mak terbaek yang pernah ajue jumpa dalam dunia nie . even ajue buadd apa pon kat ummy , tak pernah ummy bantah untuk kebaikan ajue kecuali keburukan ajue . mak mana tak sayang anak kan ? terima kasih jaga ajue dari mula mula ajue kenal dunia until now ajue belajar  kenal dunia . ajue sayang family ajue . sampai mati !



sempena hari raya yang akan tiba tahun nie ,  ajue ucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua rakan-rakan blogger ajue, facebook, twitter, youtube, formspring, myspace dan segala jadah yang pernah mengenali ajue. ajue minta maaf kalau ajue selalu buat silap. ajue minta maaf kalau ajue ter ter ter buat something yang menyakitkan mata u'oll melihat. Maafkan ajue. ajue manusia biasa, tak pernah lari dari kesilapan. Walaupun nampak dan tidak nampak.


oke , lastly untuk honey madu ajue , bie faiQ . bb sayang b . bb tahu tahun nie banyak salah silap bb buadd . bb mengaku . salah silap bb . bb cuai , apa semua . oke . semperna hari raya nie , bb nak mintak maap dari hujung rambut sampai hujung kaki bb . halalkan semua makan minum bb . banyak benda bb belajar dari b . terima kasih . bb appreciate segala b kat bb , family bb . bb suka susahkan b . mintak maap tau . bb sayang b . jangan lupa duwet raya ! * sempat lagi kau nih =='

one more , HAPPY EID MUBARAK


with love ,

azuraine  ♥   


keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget