Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ lepas satu , satu pulak ?



salam heyhey ;)


act ,, hari nie ajue ada gembira , dan ada jugak rasa nak marah serta sedikit sedih .

1st , gembira sebab - jumpa ic yang 2 minggu dah hilang --'
2nd   ,  terasa nak marah sebabb kena toca bertubi tubi masa interview for practical .
3rd , sedih sedih sebabbb rindu honey maduu ;(


harinie penat gila sebab seharian ajue keluar pusing satu bandar kuantan nak cari tempat untuk practical .
 act , gembira sebab seharian kelas cancel . * hamboi , bukan nak blajar dah ajue ni kan ? 

huh , dengar dengar dengar . ajue nak  cita sikit masa ajue nak cari tempat practical tadi . tujuan ajue nak hantar resume jee . tapi dia nak interview terus . tunggu punya tunggu 2 jam . dengan panas , pening apa bagi . semua ada . masuk bilik neraka tuh , dan lalui sesi penginterviewan . --'

pergh , nama jea haji ! tapi , mulut hangat macam tahi ayam . tahu lah nak test kitorang . tapi agak2 lah . bukan ajue na cari tempat kerja sampai mati pon  ! tak luak ah tempat kau ! ajue tak pergi pon , tak rugi ajue lah . takpee . ajue lari dari tempat tuhh , then berusaha mencari tempat laen . kalau kita nak betul betul , TUHAN pasti tolong kita kan ? ya ampunnnggg , nak menanges kitorang bila di toca . macam macam . ' haji ' tuh mengutuk budak budak poly nya . hah , tuh yang tak boleh nak menahan sekali . rasa nak hempukk jea fail pooh ajue yang kerass atas kepala dia . tahu lah dia punya company . lecture kitorang sendiri cakap , practical ni belajar ! not too work harder !  hah , boleh buadd dosa atas kepala ajue macam nie dalam bulan bulan puasa nie . kali nih memang ajue betul betul hangin lah .

memang ajue budd muka tak bersalah , muka toyol waktu dia toca ajue . lantak dia nak cakap apa . patut lah tak de budak yang practical lagi kat dia . macam ni rupanya !
sejam ajue dalam bilik neraka tuh . panas , hot , hangin semuanya ada . huh , then bila tak tahan , ajue buadd kurang ajar , amek resume nak blaa . tenks haji ! tak luak kitorang tak amek tempat haji . terima kasih !

kbai . hangin lagi nih --'

keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget