Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ so sleepy , zzz !



salam .. gudd morning hunny bunny semua .



today , terasa macam berat sangat kaki nak kelas , tak tahu kenapa . ya ammpuung , nak boleh ke mandi tuh , punya lah lama dalam showerbathroom  . plus dengan polysas yang sekarang dah start musim salji . air pon sangat sejuk mengalahkan orang yang berada di luar negara . nak pecah kepala bila air terkena kepala . tapi , tapi , tapi , ajue pasrah melalui semua nie sebab sebagai seorang student yang menjalani kehidupan belajar kan ? #oke,startnakmerapusudah --'



fy , ur ur information , ajue memang suka mandi pagi , dengan keadaan pasrah ke kelas yang jarak nya sejauh 2 kilometer , berjalan kaki serta berlenggang dan dan dan bila sampai di kelas , ada seorang mahkluk Allah yang membuat announcement bahawa KELAS HARI INI DIBATALKAN :)

terima kasih dunia ! 

kbai





keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget