Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ fever ohh feverr

salam and good evening everyone ;)






ohh , harini ajue sungguh penat dan tersangat tak larat disebab kan demam yang agak teruk . act , bila ajue tak demam , memamng susah nak dapat demam . and and and bila dah demam , agak terukk ! sampai tak boleh bangun , tak boleh makan . mulut pon dah tadek deria rasa . lenguh lenguh badan . alaa , u'oll pon tahu cemana , right ? ohh , terasa nak nanges . 

plus , ajue tak bagitahu ummy yang ajue demam . tanak ummy risau . and , ummy mesti datang polysas untyuk jenguk ajue . tanak susahkan ummy . kesian banyak keje kat rumah . better ummy tak tahu lah . 

esok pulak ada test . tak tahu larat or tak ke kelas . terpaksa lah . kalau tak , ajue kena amek test alone . ohh god ! tak mahuu :(

esok dalam keadaan yang redha dan pasrah , ajue ke kelas dalam keadaan demam untuk mejawab test . wish me luck ;)



leqnote :
terasa nak makn cake bila dah demam . siapa boleh bagi ? :(




keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget