Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ blog lama ditinggalkan, kini kembali mencoretkan.



assalamualaikum wbt


fuuhh fuhhh fuuuhh . ohokk ohokk ohokk. errrr ==' banyak nya habuk kat sini ! *sapu sapu frem gambar yang ada*

Goodbye November, yesterday was history. And, Ohh hi December! Tomorrow it will mystery.

ya Ampuunn, lama nau ajue dah tak jenguk blog ni. jenguk pon tak, apatah lagi nak singgah menconteng aite ? satu sem ajue tinggal blog . kesian dia. ekceli ada sebab ajue on blog balik. pada mulanya malas on lagi. tapi lama lama makin pisang kat rumah ni, terbukak pulak la blog kali ni. ajue tak tau nak story apa. just nak conteng serba sedikit . atleast tak laa lama sangat ajue tinggal dia, kan blog ? 


ohh God , keluar pulak lagu judika kat radio kali ni. bila dah sorang sorang dalam bilik, dengar pulak lagu jiwang malam malam, takde apa dah laa. bermain dengan hati la jawabnya. cerita pulak pasal hati ke hati ni, memang famous. ajue ada ramai kawan aite ? bukan senang nak jaga hati semua orang. kadang kadang, kita leka menjaga hati orang lain, dan hati kita sendiri tak terjaga. terkadang pulak , kita merindui seseorang, adakah orang itu mengingati kita? 
*pehal jiwang sangat ajue malam ni? makan bunga ke apa bro?*

malas dah la nak cerita tentang hati ni. ramai pulak orang terasa nanti. tapi, ajue memang tujukan untuk awak. tolonglaaa terasa ! hikhikhikhokhok. sepuluh hari lagi result untuk sem5 akan keluar. ajue tawakal dengan apa yang terjadi . sem5 kali ni betul betul tough. sangat ! ajue hanya mampu berdoa agar ajue lepas semuanya. hopefully :')

ajue tak story pon pasal sem5 ajue kali ni. padahal setiap 1st day start sem, ajue akan story dalam page kan ? kali ni beul betul tak sempat . bukan apa, ajue busy, banyak main, tak online sangat. 




muka habis cover jiwang dah kali ni. tak mampu nak sedih sangat . nanti lain jadinya. ohh my Allah, i really miss my bambam mukk. rindu sangat. baru jumpa dah rinduu. erghh , sakitnya. yeahh , betul katanya 

" kita bagitahu dunia siapa kita punya pun , Allah tetap akan tahu "


dah dah ajue. jangan nak bermain dengan hati sangat. nanti tak tidur pulak malam ni kang. ajue rasa ajue dah tak tau nak conteng apa lagi. kang makin lama, makin mengarut aje. bukan boleh sangat kalau dah duduk sorang sorang ni. banyak benda terluah kang. bye :)


i miss you. 








keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget