Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ bebelan



assalamualaikum.  

hello u'oll apa kabar semua? harap sihat walafiat. ajue kat sini alhamdulillah, sihat lagi. dah lama kan ajue tak bebel kat sini. bukan sebab apa. takde masa nak berblog ni. dah berhabuk bagai. nasib takde anai anai je timbul kat sini. kalau tak , kena sapu sapu dah dalam blog ni. heee, kalau nak diikotkan, memang berbulan dah ajue simpan banyak story nak luah kat sini. tapi, karang tak cukup pulak page blog. hehhe, buat masa ni, ajue just share sikit je la kot. sebab dah lama tinggal blog ni, kang lost pula. sekarang ni, ajue banyak assignment. bertimbun timbun. dengan project nya, quiz , test , journal. but, i'm still cool like WHOOAA ! rilex je kan tengok ajue? muka penuh suci nampak ajue senyum,. fake smile gila. kalau sesiapa yang boleh nampak apa dalam kepala ajue, tengok via mata ke, kan ? ya ampun, tak sanggup. pelbagai bentuk masalah ajue ada. tapi, pendam dan senyum sahaja yang dapat selamatkan ajue dari semua ini. kadang kadang tak boleh nak kawal jugak dengan masalah yang ada. terbolos jugak tengking yang terpendam. bukan sengaja. 




sometimes, ajue terpikir jugak. kalau boleh ulang balik masa. nak jadi kanak kanak balik . itu laa orang cakap kan ? main buah KALAU, kura kura boleh terbang. right? tapi semua itu impossible nak jadi kan ? now, ajue just follow the flow. nak jadi apa jadi lah. berserah kepada Allah, dengan apa yang ajue ada. ajue ada family, kawan kawan di samping ajue sekarang ni. sangat susah ajue nak menerima orang yang lebih rapat dengan ajue. mybe bukan masanya lagi. dengan keadaan family yang kurang ngam sekarang ni. myfamily controlled me. 

ajue ramai kawan. tapi kadang kadang, ajue terlampau jaga hati kawan kawan, sampai ajue tak terjaga hati sendiri. sakit hati pon, pandai menangis sendiri lepas berdoa. ajue kirim banyak doa untuk orang yang ajue sayang, orang yang selalu support ajue, orang yang pernah bersama ajue dan semua orang la katakan. malam ni pon dah laju air mata turun menaip untuk post kali ni. take time gila nak siapkan sebaris ayat. dan kat sini jugak, ajue boleh luahkan sedikit apa yang ajue rasa. 

ajue nak mintak maaf dengan sesiapa yang pernah rasa marah kat ajue. ajue tau, bukan semua orang boleh tahan dengan perangai ajue ni. ajue ni suka buat orang sayang ajue. kan? tapi, memang itu yang ajue nak. ajue nak semua orang sayang ajue.












keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget