Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ jagung lemak bergoreng =='


Hye uoll. Buat apa ? mesti tengah baca entry ajue kan ? HAHA ! saje je buat sengal sikit pagi pagi nie . sebab dah pishang sangat tak tahu nak buat apa . kerja pon tadek harini . setakat jadi runner dari floor 2 to floor 1 jee . sebab tengok fax , amik barang bos . tu je lah kerja harini . nak jumpa bos mintak kerja pon tak ready lagi . nampak sangat pemalasnya T,T

Air ni dah berapa kali minum air . sebab mengantukk hai . tengah pending pending siput ni , ada pulak dah orang yang lebih jagung jagung goreng daripada ajue . dia post kat facebook ajue . I miss you . haaduu haduhh haduhh . post yang berani mati daripada kaum adam –‘

Ajue Cuma tak tahu berapa orang yang sempat tengok sebelum ajue remove it  . aduhh jagungg lemak betul budak tu kan  ? statement nak hot ke apa ? please brader , saya bukan jenis yang nak terima miss you  senang senang daripada orang lain .

Act , dia tu memang kawan ajue , ajue tak pernah pon nak melebih kat dia . err , *hati kering bhaih* orang lain pon tak berani nak buat apa kat wall ajue . stakat nak bertegur hai ke apa ke , okay lahh . kita kan kawan je , nak miss you apa pulak ? berapa kali jumpa pon boleh kira . sah ke nak face to face and talk ! memang tak lah . tapi kalau nak usha pon , beragak lahh awokkk . ni semua kawan kawan ajue dapat tengok kot . pastu karang apa pulak diorang fikir kan ? sedangkan ajue pon tak pernah nak rasa lebih kat awak . kawan kawan dah la kan ? ke acane ?

Ke guane ? awak nak ajue serious dengan awak ? haa , cuba try amik hati ajue dulu . jangan pakai bedal , tibai jee . kene ada kebenaran lahh . haha ! * okay , ajue merapu * nak cerita tu je . bye sweet stalker :D






keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget