Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ luahan hati #2

assalamualaikum :')


hi everyone . howayu ? hope will be fine . okay , today dah 4 hari ajue tak makan nasi . gila kan ? tadek selera . dah start perangai lama . dah lama ajue tak jadi macamni . sebelum ummy gerak balik kampung semalam pon dia pesan , makan tau . tapi ajue dah cuba . still tak dapat menerima . bila bangun pagi dari tidur , mesti ajue keluarkan balik :(

ramai yang suruh ajue cari ubat , ajue tak minat nak makan ubat --' ramai jugak yang suruh ajue jumpa doktor . memang TAK la ajue akan jumpa doktor kan ? ajue tak minat langsung jumpa doktorr ! alaa , u'oll jangan la risau okay ? sekijap je ni . nanti ajue mesti selera makan punya :)

opss , ni entry kedua luahan hati ajue right ?   *mybe takselera makan ni berkait dengan entry ni?* harap harap tak . hati resah , jiwa tak tenteram orang cakap . HAHA ! ye lah , mana boleh kita handle hati dan perasaan kan ? even kita ada orang tersayang , but if ada orang lebih taking care kita dari dia , automatically sayang itu beralih sikit sikit kan ? alaahh , jangan nak tipu lah . u'oll yang ada boyf/gurlf pon ada jugak pernah minat orang lain kan ? takpayah nak tipu lahh semua tu . normal la kan ? yeah , at the same time it's same with me ! terkejut kan ? err , err . normal normal . think positive orait ? 


ajue pon macam tu . malam malam mesti pisang sorang sorang . kalau hang out , sorang sorang . memang terasa lah kan ? tadek orang taking care kat ajue ni . sakit jugak lahh rasanya . kalau perkara sama jadi kat u'oll pon , u'oll akan rasa macamni . tapi ajue diam jee . sebab ajue dah fobia , fobia dengan dunia bercinta *cehh ayat makan bunga* ok . ajue ada minat and sayang kat someone . tapi tak lebih dari orang yang ajue sayang selama ni . perasaan ni ajue tak boleh nak kawal kadang kadang . sebab dia dekat dengan ajue . ajue cuba lari . cuba pejam mata , cuba pekak kan telinga demi BAMBAM ! dan buat masa ni , alhamdulillah , bambam still number one in my heart . tapi , yelah . MINAT ! errr , perasaan minat tu tak boleh nak kawal . cemana lahh ajue nak buat tah . kusutt . semalam pon borak pasal pemilik tulang rusuk . lebam bengkak ajue nak terang kan cemana tulang rusuk tu . pagi ni pon dia still pending pending arnab lagi . eskay --'


takpe lah , nanti dia mesti paham . sebab dia pon cakap nak Xtray and check signame dia ada pada tulang rusuk siapa . sengal lah you !


but , ajue tahu jugak yang dia pon sedang neutral kan balik hati dia . dia cakap masa yang mengawal dia sekarang . ajue faham semua tu . sebab tu lah ajue cakap yang ajue fobia . kan ? ajue straight je fikir . still pegang pada BAMBAM . ajue taknak lari dari dia kalau boleh . and harap sangat yang tulang rusuk dalam badan ajue ni milik dia :( tapi semua itu di tangan Allah swt . DIA yang menentukan semua . 


laju je air mata berlari keluar ni . dah la ajue , tak tahan lagi . ajue stop dulu . bye :(



keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget