Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ happy birthday Qymie ~

assalamualaikumm .


okay , today birthday qymie . lupa sangat . dah dinner tadi baru ingat today birthday dia . kakak yang agak terukk kan ? eiiyuuw ! --'

happy birthday , adik !
sweet 13 
jangan menggedik , nanti saya tibai awak !
study 1st , awek kemudian .
hope jadi anak lelaki yang boleh diharap tahu !
solat tu , jangan tinggal .

tadi dah beli cake kan ? so , hadiah hold dulu . HAHA !


perghh , tengok lah . dah beli cake kan ? so , tadek hadiah ! HAHA , kidding adik . nanti saya beli hadiah okay , harini busy . sampai lupa birthday awak dah --'





tengok adik saya . baru je form1 . tapi tinggi macam galah . HAHA ! sabau je lah . 


okay , stop talking about that . 


today kat office , stress gila . banyak sangat paperwork . meja bersepah . sebab staf EL , ajue kena takeover dia . makk aih  paperwork dia , tebal menggila . sampai ajue rasa , dah macam robot buat kerja tak berhenti . tapi , sempat lagi >>>




pedulikan eyebag disitu . 


tak cukup tidur kott . sebab asek sakit kepala . bila petang je , kepala ajue macam ada orang sengat . sakit ohh . nak menjerit , menangis je rasa . cuaca tak menentu yang jadi semua ni . petang tadi , ajue dah tibai adik ajue . " kakchik mintak maaf , stress sangat . awak pulak tak dengar cakap , naik tangan lah tadi . "  lebam tangan ajue sebab pukul dia . ummy cakap ajue garang sejak kerja ni . yelah , sebab penatkan ? sorry tau adik . kesian awak :(

okay lah . ajue pon dah taktahu nak menaip apa dah ni . and now playing HANYA INGIN KAU TAHU . seronok gila dengar lagu ni . tak puass . :D

bye !'






keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget