Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ kenangan harituu :)



ASSALAMUALAIKUM :D


Okay , 1st time dapat duduk rilek kat office sebab tadek kerja . uhh , mata mengantukk . dah tengok macam ular kekenyangan pon dah ni . terukk betul ajue ni kan ? sekrang ni ajue tengah menaip untuk entry kali ni and tengah tweet tweet je . sekarang jam  0930 am , baru sejam masa berlalu kat office ni . ada lagi 8jamm . errrr –‘

Today jugak , student batch 94 akan dapat result diorang . goodluck okay J kalau dah dapat result tu , diam je tahu ! ohh , my . teringat pulak masa ajue dapat result spm 2tahun lepas . kitorang amik result kat hall utama sekolah . mula mula greeting from headmaster sekolah . biasa lah . tak dengar pon apa beliau bebel kat depan . sebab dah dapat jumpa geng geng sekolah . 3 bulan kott tak jumpa . rindu lahh semua kan ?. apa lagi , bila minah , semah , joyah , kiah dan senah berjumpa . banyak lah cerita dia . macam macam cerita timbul . tak habis nak bercerita je . andd , tibalah masa nak dapat result . seperti biasa , parents yang datang seat kat belakang . kitorang amik result kat depan . dalam envelops . menakutkan kan ? buat cuakk je haa . tengok muka yang dah lepas dapat , masing masing ada senyum , terkedu , rilekk . sebak , menjerit semua . normall lah tu kan ? and , yang paling cannot blaa bila ada jugak yang lepas amik result buat muka bujet rilekk je . err –‘

And now , my turn . menggigil kepala lutut semua , toksah cakap lah kan ? err –‘ bila dah duduk kt kerusi tu , ajue dapat sijil semua . last sekali baru dapat result . tapi , takbukak and tengok pon lagi . dah dapat , ajue terus berlari ke belakang hall sekolah . bukak envelop tu slow slow , kira dulu brapa kerat dapat A . even dapat berapa kerat je , tapi tetap bersyukur sebab ada lah dari tadek kan ? alhamdulillah . sebab ajue pon target yang ajue dapat je lahh . sedih tu ada la jugak kan ? sebab sikit . haaa , padah la . sebab main main kuad sangat . bercinta je lebih . normal lah tuh . :P

Bercinta waktu sekolah la something yang paling comel sekali zaman belajar . budak sekolah bercinta , macam mana kan ? nak nak kalau yang satu sekolah ke , paling best satu kelas . err –‘ kalau yang jenis seporting okay je . but ajue dulu kelas tak sama . sebelah sebelah . kalau masa merajukk je , mula lah ada short note andd Cadbury dalam laci meja . sweet tak ? HAHA ! err –‘ tapi itu semua dulu . zaman kanak kanak main guli sesama . sekarang dah matured *okay , matured ke?*  haha ! okay lahh , close about this .
Sakitnya tekak ajue . nak bercakap pon susah . ajue berkomunikasi dengan kawan kat depan pon guna sms je . err –‘ lawak kan ? oaky lah . ajue nak publish dah nie . kita jumpa di lain entry pulak okay ? booyahhh !













keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget