Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ separuh sem :D

assalamualaikum :)


Today 1st day minggu ke 14 ajue practical kat  office ni . setakat ni alhamdulillah , ajue menangis macam mana pon , ajue tetap boleh terima environment kat sini . ini semua disebabkan oleh boss ajue yang sangat baek . tak pernah lagi kot ajue jumpa boss sebaik kak miera J


And now , ajue baru siapkan paperwork ajue . buad account bank reconciliton . alhamdulillah . siap jugak akhirnya . tapi  kecacatan  2 hengget tetap jugak teserlah . err . tak tahu dah cekau celah mana . memang dah check sebiji sebijik . tak jumpa laa -.-

 Sekarang pon tengah lepak lepak je . malas nak mintak lagi kerja baru . sebab tahu dah akan dapat banyak kerja . so , nak lepak lepak je dulu . lambatnya pukul satu , sakit perut ni dah macam nk tercabut usus . bukan sebab laparr pon ekceli , tapi sebab tettttt . nak alas perut ni . sebab perut kosong lah perut ni sakitt . tapi tahan je lahh . balikk ni nak tidur lahh . semalam pon tak dapat tidur sangat . eyebag ni pon dah bersepah , berlapis bagai dah . buruk nau bila tengok muka kat cermin . lesuu je . cepatlah pukul 530 . penat sangat dah ni . errr –‘

And now sesi lepas perasaan masa kerja kat sini . sebenarnya akak staf kat sini pon taktahan kerja kt office kitorang ni . dengan perangai staf staf kat sini macam blerrkkkk . haha ! lagi dua bulan ajue kat sini . pejam mata je lahh . buat kerja , tak layan apa orang cakap . asal siap kerja ajue , dah okay dah . bila dah luah perasaan masing masin , baru lah ajue tahu yang company tadek lah okay sangat pon . dalam borang UPLI  akhir practical nanti ajue akan comment sejujurnya apa yang ajue rasa kat company ni .  masyAllah , tunggu masa je . tiap tiap hari kira jam . tiap tiap minggu belek calendar . lepas seminggu , seminggu  berlalu . dah lama rasanya . tapi ada lagi 2 bulan . err –‘





keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget