Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ special for you ~

assalamualaikum .


okay , for an entry kalini , ajue tak cakap banyak . ajue just buat vid for yang pernah jadi someone special in my life . hope dia tengok vid nie , sebab sekarang dia jauh dengan ajue sebab study kan . so  vid nie je yang dapat menolong ajue masa birthday dia 20 march ni .



awak , this video just for you :)


*pause music kat atas kalau nak tengok vid ni*



okay done ! sorry tau awak sebab tak perfect sangat . ini je yang mampu saya bagi masa ni . nak hadiah , balik rumah okay ! hee . btw , happy birthday . tak boleh ngengeh lagii tahu ! . okay lahh by bambam mukk :)


nah cake untuk awak !




hee , special for you . comell kan ? google search je awak -.-'

hee , miss you !











keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget