Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ bangun duduk baring pusing !


assalamualaikum

Hell-o hell-o  ! selamat hari khamis . Okay , today ajue liat gila nak bangun pergi office . bangun pagi then fikir pulak nak pakai baju apa . ekceli hari ni bos dengan staf ajue outstation kat temerloh . so , semua dah prepare bagi ajue kerja . bos pon suruh ajue datang office awal sikit sebab client nak bayar cheque . ajue excited lah datang awal *buatbuat je* tapi kaklong dengan dhani spoil pulak pepagi nih . diorang buatt ajue sentap  , datang lambat . ajue dah la takut bos call office . memang 2 , 3 harini ajue masam je bila datang office . dah la kene hentam dengan bos semalam . lagi r ajue macam hangin . plus pulak fon ajue buat hal . nak kene format bagai . device penuh . sakitnye lah jiwa T.T


Ya Allah, kusut nya hati dan akal ajue sekarang , SubhanAllah . ASTAGHFIRULLAHALAZIM . cepatlah habis practical . ajue dah tak sanggup . dah rasa macam nak berhenti belajar pon ada . ajue dah cannot go dalam dunia practical ni . please . so , so complicated . macam ni .





Sekarang ni ajue ikot flow life ajue . nak jadi apa pon , jadilah . pejam mata dan cuba apa saja *cilok lirik lagu najwalatif sikit* tak sanggup . tak sanggup . tak sanggup L  ada tak sesiapa yang boleh tenangkan hati ajue sekarang . please ! sangat diperlukan . tak perlu lah nak interview lagi . tunggu ajue accept je *cyeit, bercakap guna kepala lutut ke ajue ?* kalau lah boleh nampak bagaimana hati ni sakit , mesti seghonok dapat tengok siapa yang paling banyak sakit hati kan ? luka berdarah semua ! hehehe . okay , ajue dah start nak merapu . sekarang dah tepat 11am . cepat siket masaaa !




Banyak gila entry ajue tak update lagi . sebab picture kat rumah . act , ajue sekarang kat office lah update blog ni . heee , berani gila ajue kan ? boleh pulak online *dah , bos tadek* apa lagi , online je lah . sambil membengkak kepala buat kerja yang tak pernah habis ni . ajue rasa takde apa kott lagi nak cerita . banyak cerita tu memang lah . tapi kalau nak dicerita semua , tak cukup lah page blog ni . errr –‘  . okay , dah la . nak stop it kat sini je . jangan lupa tunggu entry ajue yang dah lama nak update , tapi tak update lagi tu tau ! :D




babai :')





keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget