Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ dua cerita satu entry ? T,T

assalamualaikum .

okay , today ajue baru ada mood nak update blog yang lepas lepas . bnyak gila cerita yang tertangguh . bila ada cuti , ada mood baru ajue rasa ada aura untuk taip entry cerita cerita yang nak lapuk dah pong haa --'


entry kali nie pon ajue update untuk dua cerita sekaligus . taktahu la muat tak page dia . haha ! insyAllah , muatlah . hopefully . okay , lets start . lastweek pada 14april , cousin ajue kawen . seghonok jugak lahh weeding diorang . kena pulak dengan cousin cousin ajue yang lain datang . memang macam majlis tu kitorang yang punya . haha ! *malu kat orang* 


ekceli , ajue pon malas sangat nak menulis banyak cerita . apa kata kalau layan je picture yang ajue upload ni . jum :)















okay , dah habis cerita kawen . 

------------------------------------------



okay , sekarang cerita pasal 20042012 . cukup 4 minggu lagi ajue di company untuk habiskan practical . dan semalam ajue lunchie with mygulfy . reramai di taman gelora . kitorang memang selalu lunchiee sesama kalau hari jumaat . sebab lunch 2jam berbanding hari biasa , sejam je . 

tag to :


mereka yang always share cerita masa practical ni . nak nak yang paling dekat dengan ajue , yana dilla . dia sahaja yang paham ajue cemana ajue kat office .

















okay . terima kasih . korang lah yang sentiasa happy kan ajue masa practical ni . ajue sayang anda semua :)


kbai !





keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget