Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ menaip lagi ?

assalamualaikum .


hey hey hey hey , aku tak percaya cinta . aku tak percaya . aku tak percaya 
C I N T A 

* sengal tiba tiba menyanyi lagu nih . sebab nampak iklan lagu ni *


okay , lets start ! saje je ajue ngengeh nak update blog malam ni sebab ajue dah tahu , mybe esok tak update . *mybe* today ? rabu kan ? esok petang family ajue balik kampung . ummy , abah , adik adik and my little cibab balik dulu . then jumaat malam baru lah ajue , kaklong , abanglong and siska azie aka kangah balik . sebab ? sebab kitorang kerja . gerak balik kampung lepas kerja :)

hari jumaat tu pun ajue halfday sebab lepas pkul 5 kitorang terus gerak . takut tak sempat . kitorang balik kampung sebab ada kenduri saudara kitorang , kawen . seronok ! *ei , ajue gatal*
okay , tukar topik . ajue tengah hangin ni , celcom asyik ajak ajue bertumbuk asal ? failed setiap masa ! time orang nak guna ni lahh , dia nak failed . try kalau selama ni ajue tak guna , tadek pulak cerita nak failedd ! erghhhhh . sabarrr je lah dengan kau ni --' BIS pulak habes malam ni . nasib je abah dah topupkan . cuma tunggu masa maxis text BIS tamat ! mood yang okay , tetiba lentokk bila celcom buat hal ! 

bukak topik lain pulak :) sekarang ajue stay sorang . kangah dengan kak yus main badminton malam ni . diorang ajak ajue . tapi ajue malas . duduk rumah , lagi nikmat :) semalam kitorang singgah giant ! beli barang . haa , nak tahu satu cerita gila tak ? 2times ajue tersilap beli barang . siot betull lah ! membazir duwet ajue . 
* abah tahu , dia bebel *

ajue taknak cerita ajue tersilap beli apa . buad sakit hati ajue je bila ingat balik . capratt ! apa lagi nak bebel ni ? okay , 2 3 hari ni , ajue didatangi kawan baru ! hee . but akceli bukan la baru sangat . dah lama kenal , tapi baru berkawan --' ohh hye friend . welcome to my simple dimple life :D life ajue takdek lah seronok sangat . ntah apa yang best berkawan dengan ajue tah . dah la pemalas , kuadd makan . haha ! gemukk . kan ? okay , lupa kan . ramai yang ajue jumpa jumpa diorang pon dalam social networking . tengok cara diorang tweet macam ohhsem jeaa . so , follow :)



* okay , rasanya tiada kaitan kott dengan gambar kat atas ni . jangan ambik peduli *



okay , byee :(




keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget