Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ dunia sekarang




assalamualaikumm

kum kum . ehh , ehh . saje je lahh . tak panggil ponng . tapi dengar adik adik ajue asekk sebut macam tu . dia macam ter  ikut ikut gitu --'

semakin hari makin lewat ajue tidurr . sebab ? ajue pon taktahu la sebab apa . hee . dah start dah k.e.l.i.n.g 
okay , act ajue baru balik dari jalan jalan , makan malam . makan kat terminal tadi . makan mee celup . boleh tahan lah best dia . banyak gila sambal lada ajue tibai . sekarang mula lahh sakit perutt . hambeekk . 


tadi ajue beli tiket kat terminal . sebab tu la pergi makan area situ . lepas beli tiket , ajue kangah dan kak yuss merendeek ke tc . kitorang saje je jalan sana sebab busan kat rumah , tak buat apa apa . kat tc , kereta makk aih . punya lahh banyak . tapi orang tak ramai . kak yuss cakap , semua orang yang ramai tu pergi ke tanjung tongkang sebab mak***t . haha ! pastu kitorang beli magnum . makan punya makan . sampaikan ada couple tuu pergi beli jugakk ! HAHA ~ jahat kan kitorang ? hehe .







pastu kak yuss hantar ajue balik rumah kaklong . sebab esok kak long yang hantar ajue pergi office . ajue masuk masuk bilik , ajue tak ngantukk lagi . so , ini lah jadinya .


totally missing you right now :')

esok doakan perjalanan ajue pulang ke kampung yeaa ? nanti kalau ada masa , ajue update entry pulakk :D

bye mukkmukk semua . i love you !

assalamualaikum 











keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget