Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ okay , tukar perasaan .

assalamualaikum ,


okay , malam ni saya tukar mood . dari gumbira tukar menjadi so sad :) because ? cause of YOU . no darling , don't worry . i'll be okay afta this :')


now , ajue tengah tenangkan hati , cekalkan minda , tabahkan jiwa nak lalui realti kehidupan sebenar . mybe ajue dah faham sikit sikit tentang life . bukan senang nak hidup senang . and bukan susah nak rasa susah . nak faham keadaan sekeliling . nak menerima keadaan orang lain . semuanya ! patut lah orang salu cakap , kehidupan ni sangat mencabar dan susah . mereka yang senang pon , pasti ada masa susah mereka . tiada orang yang hidup senang sepanjang hidup . 

sabar sabar sabar . ajue sentiasa genggam perkataan ni . menangis pon sorangsorang . pendam pon sorangsorang . hanya seorang je yang selalu dengar isi hati ajue . mr boo :)
hanya dia je paham cemana hidup ajue . tiap tiap malam ajue cerita how life ajue everyday kat dia . dan dia sememangnya hanya seekor bear . dan dia saat bermakna bagi ajue . tiada siapa yang boleh buat dia sakit . ajue sayang boo ajue separuh gila . 'awak' baling dia pon saya kutip dia . sebab dia tu everything bagi saya :')




* gambar petang tadi act *


awak , saya nak cakap .

terukir di bintang , tak mungkin hilang cintaku padamu 


for you , bambam :)


assalamualaikum 

keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget