Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ lamanya rest -.-

assalamualaikum :)


uargghh ! dekat sebulan ajue tak update blog kan ? lama sungguh . okay , u'oll pon tahu kan kenapa ajue tak update . penat bila dah balik kerja . so , tak payah la nak tanya lagi kenapa --'


sekarang pon baru rajin nak update  kalau tak , macam haram lah nak update . sekarang pon ajue tak tahu nak menceritakan apa . just tanak bagi terlampau lama tak update blog . kat tempat kerja , banyak gila kerja . dah macam ajue stuff tetap kat situ . sabau je laa . kt office boleh online . tapi ajue tak kerap sangat lah nak online . kesian kat dilla , pc dia tak dapat online .




cerita dia sekarang ajue ni out off mood ! pagi pagi lagi dah hati rasa sakit . erggh , menyampah . bila la hidup nak senang . ni semua sebab pendam tak pendam . tu la akibatnya . bila dah pendam lama lama meletup . helllyeaaah . kawan kawan ajue sekrang pon tengah berduka . haii kaum adam , bila kamu semua nak berhenti melukakan hati kami si kaum hawa yang lemah ? tolonglah , hati kami tak setabah hati lelaki . bila sakit hati , keluar lepak minum sambil tengok bola , dan balik rumah terus tidur . 




PERCAYALAH sesungguhnya ALLAH malu untuk menolak permintaan hambaNYA yang menadah tangan meminta dengan penuh pengharapan HANYA kepadaNYA 





even ajue tak kuad dan lemah . tpi ajue ada mereka mereka seperti di atas untuk support ajue ! hee , plus ajue ada anak buah ajue , dhani si comel nih :)



SABAR bukan bererti DIAM 
SABAR bukan bererti TIDAK BOLEH MENANGIS 
SABAR adalah kemuliaan dalam sikap tenang melawan LUKA DALAM HIDUP 




untuk apa apa sekalipUn , ajue akan buad demi kehidupan ajue . dan Allah sentiasa bersama ajue :)


sekiann , assalamualaikum !



keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

2 comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget