Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ Last update for 2011 :')




assalamualaikum semua :)


hari nie sudah 30 disember 2011 . esok 31 disember 2011 . semua orang tahu la ajue ngai --'

okay , lets start . jujur ajue cakap , harini ajue nak luah apa yang terjadi kat ajue area 2 3 minggu nie . hidup ajue tunggang langgang . tak teratur macam biasa . dengan suasana practikal yang macam ntah apa apa . dengan perangai orang sekeliling macam tak betul , makin buad ajue macam orang gila . expecially malam nie . ajue rasa nak lari dari rumah . suasana macam se**n !

sakit nye hati ! ya Allah , sabau ajue , sabau ! siket je lagi . nanti hidup sendiri . ajue nak habeskan praktikal ! tak sanggup . nak habes belajar ! dari kecik sampai besar hidup ajue diatur . tak boleh nak buad pilihan sendiri . tak pernah rasa ada minat sendiri dalam pelajaran . biasa la kau milik mereka , ajue , kau kena patuh . tapi , tak kan la sampai dah besar panjang . nanti kalau failed ? siapa tanggung ? diri sendiri tahan malu , kene tanggung . okay , ajue cuma ada blog kalau nak luahkan kan something buad masa sekarang . tadek kawan kawan , ajue lemah tanpa kawan kawan ! sabau ajue , kau ada Allah . Allah sentiasa berada di sisi kau . 


banyak perkara ajue nak luahkan . tapi bukan di sini . ajue rasa , hati memendam lebih baek dari meluahkan . 

by .

sakit hati ,
ajue !



















happy new year semua . pastikan u'oll pasang dan ready dengan azam baru tau ! 

good luck :)






keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget