Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ teringat , rindu semua ada :(

assalamualaikum semua :)

ohhmagod ! i miss my blog . blog , akceli dah lama ajue tak conteng awak kan ? bukan sebab apa . cuma ajue dah mula study . busy sangat . selalunya ajue online jugak even penat dari kelas kan ? but , kali nie tidak . ajue dah jarang sangat . sah nak on blog , facebook pon ajue jarang nak online . nie semua sebab ajue dah mula practical . balik dari office , otak penat ,. bila dah penat semua benda tak terurus . makan minum pon dah lintang pukang .

akceli , entry kali nie ajue buadd sebab tak tahu nak menceritakan cemana ajue rindu someone . ohh , okay . macam nie . everyday , ajue sentiasa ingat kat dia . cuma ajue pendam sorang sorang . tak kan la every day nak cerita kat orang kan ? nanti muak semua orang . HAHA ! rasa nak menagis pon ada kan , bila kita rindu seseorang ? sakitnya , tuhan je tahu . menangis dalam hati sorang sorang . tanggung pon sorang sorang . macam ajue pulak , pandai lepas rindu dalam blog je laa . nasib ada blog , kalau tadek . haa , phone pon jadi mangsa ajue . berjela jela laa ajue luahkan . bila lama lama baca balik , lawak pon ada . nak menangis pon ada . 

'' awak , kalau boleh saya nak pos rindu saya kat awak . tapi pacik posmen tak terima sebab terlampau banyak rindu saya sampai pancit motor dia ''

hurm . sekarang pon ajue sorang sorang dalam bilik . lagi la kuadd rindu ajue . taip entry ni pon air mata melimpah ruah . makk aih , habes tisu dalam bilik ni :(
macam mana nak cerita pon tak pandai . ya Allah , rindu nya ajue kat dia . sakit woo ! Ya Allah , boleh kan ajue rindu dia ? tak salah kan ? kenapa la ajue kenal dia ? tuhan buadd ajue rindu dia setengah mati macam ni . tiap tiap malam ajue berdoa untuk dia . ajue mimpi dia . ajue peluk boo dia . ajue menangis sorang sorang . ajue bercakap dengan boo dia . dah macam orang tak betul . tapi , lumrah la kan ? yang bermula , pasti ada akhirnya :')  semoga dia sentiasa sihat . ajue gembira bila tahu dia bahagia . 


:')








keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget