Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ tetibe stress --'

assalamualaikum wbt ;)


hye reader . pe kabau ? sihat kan ? hehe . intro yang ntah apa apa . maaflah --' eh , kat rumah u'oll hujan tak ? kat rumah ajue toksah cakap la , hujan tak berhenti . dari pagi sampai ke malam . nak bukak mata pon susah haa . mengadap lappy 24hour la . tapi tak jugak . sebab busy dengan anak buah ajue tu . siapa lagi kalau bukan cibab gemukk tu --'


plus , ajue tension dengan LI ajue ni . isnin ni dah start lapor diri . cemana la ajue nanti kat sana . ni pon baru siap buad peta dalam report book . pening kepala . sampai ajue stress petang tadi . semua orang ajue nak marah . dengan fesbook ajue buad hal . ergh , sabau je la . last last , ajue shut lappy , dan tidur . kangah ajue nak mintak tolong pon ajue buad bodoh je . sentap tak pasal pasal . gila jugak kekadang ajue ni . HAHA ! 

rasa nak menagis pon ada . tapi , ada orang tolong ajue siapkan peta dalam report book tu . hehe . untung kan ? jyeaah . saya tahu saya untung ;)
ajue tak tahu nak bebel apa dah . okay laa , by 



emotional lebih --'




keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget