Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ senyum untuk menutupi kesedihan

assalamualaikum wbt ;)




ohh my God ! kenapa saya ternampak semua tu ? awak , sakitnya saya . hati saya , jiwa saya , semuanya menangis . hanya tuhan tahu betapa sakitnya saya sekarang . ohhmyy , mybe sekarang awak tak paham saya , dan saya juga tak paham awak . yaa ! sebab kita dah semakin jauh . tak sama pendapat . dulu , semuanya sama . apa yang awak nak , apa yang awak suka , semuanya sama dengan saya . tapi sekarang tak . awak , hari hari saya berdoa hope relationship kita pulih kembali . tapi tak semudah tu kan awak . saya dah buntu dah . tak tahu mana arah tuju . apa saya buad , semua tak kena . semua salah di mata awak . ehh , saya tak salahkan awak tahu ! tak pernah . but , awak tak pernah kesiankan saya ke ? sakit ni . jatuh ! setiap kali saya tengok awak , pasti hati saya menagis . tapi , saya tetap senyum untuk menutup segala kesedihan yang saya rasa . sebab saya tak nak bagi semua orang nampak apa yang saya rasa . saya rasa , kita betul betul tiada pilihan lain . cuma boleh menjadi kawan , tu pon kalau boleh . saya mintak maaf . mybe awak akan cakap saya ni suka sharing kat blog saya . but , yaa . ni perangai saya . saya tak boleh nak pendam seorang . saya cuma boleh bercerita di sini . bukan semua orang tahu isi hati saya . siapa yang baca , dia yang tahu . dan tak semestinya bila dia baca , dia paham saya , right ? cuba awak di tempat saya . hurm , tapi itu semua mustahil . tak kan la awak di tempat saya . sebab awak adalah awak , dan saya adalah saya . fyi too , saya yang dulu , dengan saya yang sekarang mungkin ada sedikit berbeza . mungkin sekarang saya tidak la suka menjaga hati orang . sebab hati saya pon tiada siapa yang jaga . saya berharap lepas ni hidup awak makin gembira dengan orang yang awak sayang . sebab saya pon tak pernah nak faham awak dengan life awak . dengan orang yang awak berkawan , dengan orang yang awak bergaul . maafkan saya . saya dah try sedaya upaya , tapi tak boleh . mybe kita lain . tuhan menguji kita dengan relationship yang kita bina . tuhan sayang kan kita kan awak ? tapi sayang , kita tak pandai nak baiki semula . semuanya sebab ego , perangai masing masing . yeaa , back kepada probs kita , saya mengaku banyak salah saya . even benda tu tiada orang tahu , awak semua tahu . tapi , awak lagi senang . balas dengan terang terang depan saya dan semua orang . semua orang tegurrr  . ya Allah awak , kita hidup bersama 3 tahun . 3 tahun awak . kawan kawan kita kenal kita cemana . cemana life kita . tuptup , apa dah jadi ? kita hanya merancang , dan tuhan menentukan . saya tahu semua tuu . tapi kalau kita tak berusaha , semua tak kan dapat . tapi ternyata sekarang , makin kita berusaha , makin teruk relationship kita . sebab tu la saya hanya mampu cakap yang kita hanya boleh berkawan , atau tidak . antara dua . kalau nak dikirakan family kita , semuanya tak sudah . sebersalah dengan family . yela kan , awak baek , rapat dengan family saya . kadang kadang , if saya balik kampung , boleh katakan whole family saya tanya pasal awak . diaorang pon dah anggap awak sebahagian family saya . family saya sendiri dah anggap awak ni salah seorang family saya . cemana saya nak jauh kan diri daripada awak ? susah kan ? ya ampunn . banyak ujian yang kita dapat . tapi perkataan SABAR yang sentiasa saya letak dalam pikiran saya . 
 pendekk cerita , saya nk jauhkan diri daripada awak , sebab saya tak dapat trima yang awk dengan orang lain .

assalamualaikum 


 i know its hard to find someone like you . BUT , i hope you know its hard to find someone like me ♥ !





keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget