Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ piramid ber-sunwayy

assalamualaikum .


okay takbanyak cakap . just nak upload sedikitsedikit picture semasa berada di rumah si debab saya . siapa lagi kalau bukan shashA shazni . di usj 20 :)

malam sabtu saya gerak bersama honey madu > shed atieeq
sampai di sana , gemukk saya ambik :)
malam tu jumpa echa dan farah sobsobsob 
lepak malam tu smpai tertidur sebab borak tak habis topik 
bangun awal gila sebab excited nak berjalan :)












malam tu ajue dan farah lepakking kat rumah . tapi shasha , shed dan echa keluar untuk beli tiket untuk kitorang balik esok harinya . tiket ke kuantan sold out ! omg , ajue terpaksa ambik tiket dari shah alam ke termeloh and from termeloh to kuantan . 2trip naek bus . gila penat . gamat LUTUT kaki . dalam bus , ajue dah demam . 


bila ajue pergi kerja , ajue dapat halfday dengan bos sebab demam . malam tu makin teruk demam ajue . then , ajue amek mc today . siap kena marah dengan stAff sebab ajue tak cakap awal awal yang ajue mc . hellyeah  ! ajue dah mula fuck practical . bila practikal nak habes ? sumpah benci practical ! :(


okay . tadi ke klinik doctor cakap tekak ajue bengkak . sebab luka berdarah . kali nie ajue demam terukk . makan banyak , mulut pahit gila . esok pulak ajue kena berdepan dengan bos ajue . mintak maaf sebab lambat cakap yang ajue mc ! ei , benci benci benci laaaa . 19 dec until 18 may , masa practical yang paling ajue tak suka . swear ! huh , dah la . sakit hati bila pikir . memang nak tunggu abes cepat je . tuhan , tolonglaaaaa :(





keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget