Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ tension dengan kau --'

assalamualaikum , hey visitor .


jumpa lagi kita kan ? ye laa . panjang umur jumpa lagi :)

*ajue tak boleh tidur la malam ni :( 

sebab , petang tadi ajue dah tidur . #tabiatburuk 

sebenarnya malam nie , ajue moody sedikit . tak tahu la kenapa . mybe hati tersentap siket . yela . hati dan perasaan kita tak boleh nak kawal kan ? tambah tambah , perempuan . ergh . macam mana nak lari dari masalah sebegini pon ajue tak pasti --'

ajue ada seorang kawan . haa , ni mula bercerita ni . tapi tadek la nak mention 'sidia' tu siapa kan ? okay , start . ajue dah kenal dia lama la jugak . dia ni jenis yang macam caring pasal kawan kawan dia , dia okay , tapi satu . mulut > cibai --'

okay kawan , sorry la ak cakap kau macam ni . ak memang suka berkawan dengan kau . tapi mulut kau itu tak menyenangkan kitorang . kau nak bercakap , nak suruh kau pay attention kat kau , tapi agak agak r bro , perempuan laen , lelaki laen . ak pon ada perasaan jugak . yea , memang betul kau tegur ak untuk buadd kebaikan , tapi CARA kau tegur ak tu macam membuad ak lagi menyampah , and and and nak marah kat kau . sorry la if ak dah buadd tak tahu dpan kau bila ak jumpa kau nanti . terima kasih sebab pernah jadi kawan ak . thanks . ak sedang tekanan sekarang . !


wekkwekkk !

tangan ke bahu , mata ke atas :D




keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget