Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ exam week --'

assalamualaikum and happy wednesday :)




this week ajue final exam . ni laa akibat study last minute . semua benda nak kena cover . belajar 5 bulan satu buku , study untuk final paper 1 malam pon boleh habes satu buku . boleh bayang tak ? ni sebab cakap keling . baru lepas 1 paper . and ajue ada 2 paper lagi --'




lihat , lihat ! berrrrrsepah kertas , note , exercise , dan pelbagai atas katil , dan di mana mana . sampaikan tidur pon dah dengan nota . ambik mood study , orang cakap --'
sememangnya , begini lah life ajue if setiap kali final exam week . kelam dengan nak pulun semua topic subject . haa , hambbek kau , ajue !




dan , nie pulak aktiviti ajue kalau dah betul betul busaaannn di campsys , tak tahu nak buadd apa . 
gembira juga bila bersama webcam

setiap gambar , ada makna ;)

okay la u'oll . sekarang menunjukkan jam 1515 pm . terrngantok pulak --'

HAHA ! , ajue stop kat sini okay 

* thanks for all good luck wishes . lepas 1 paper , 2 more left . DOA kan ajue lagi , okay ?
i need ur pray ;')


kbai , salam 1 malaysia . muah siket ! 









keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget