Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ bercintan

assalamualaikum wbt

u'oll pe kabau ? sihat kan ? harap laa sebegitu . ajue disini ? ajue kat sini tengah berdebar . almaklumlah , entry lepas pon ajue bercakap pasal final kan ?  tapi hidup dengan rilekk sepanjang masa . bila nak pegang buku pon tak tahu . haehh . 






aiik ? mesti u'oll tertanya kenapa ajue upload picture si cantek molek ni kan ?
act , dia comell giloo ! plus dengan picture dia yang nih . tak menahan . but , sudah ada putera dihatinya . auuww ! 

'' sorry auww adeq , akak cilokk picture adeq yang ni . bagi kan ? maaf  --' ''

okay okay , sambung cerita . sekarang nie ajue nak bercerita tentang life . even ajue bukan lah perfect , tapi ajue juga ada hak untuk sharing dengan u'oll kan ? 

okay , mesti u'oll pernah melalui level ingin bercinta , right ? HAHA ! sama laaa dengan ajue . pernah melaluinya . bila dah lepas semua tuu , mesti rasa hati kering kan ? mula lah dah serik dengan benda benda lepas , tak nak ingat laa apa semua . eleh , cakap je lebih . duduk 2 , 3 hari dengan orang laen pulak ! ajue bukan nak salahkan u'oll . tapi benda betull . ajue pon kena ingatkan diri ajue sendiri jugak kan ? kata orang dulu dulu , '' orang laen sebok bercinta , hang pon nak bercinta cintun jugak ! '' 
jawapan ajue ,, yeah , ofcoss laa haeh ! kita pon ada perasaan kan ? 




eh eh , kejap kejap . apa kena mengena dengan entry dan picture yang ajue upload ni ? HAHA ! ni laa nama dia ajue tengah melayan jiwa ajue . giloo !

okay , sambung . haeh , tengah tengah menaip blog ni  ada jugak ajue melayan lagu , sentimental . HAHA ! ntah apa apa kan ? sengal . lapau pon ada . makan roti jea tadi . lapau tu memey r . tapi tak nak makan . biasa ni ! 

okay , mengarut . *dah tak tahu nak taip apa . best jugak hidup bercinta ni kan ? orang ambil berat , orang sayang kat kita . semua nya . felling tu ada orang cakap . HAH ! tapi , bukan semua orang yang suka bercinta . hidup sorang sorang pon lebih baek katanya . betul jugak tuu . tapi kekadang hidup sorang sorang ni macam  tadek langsung orang nak ambik tahu . macam ni la senang . tadek teman di hati kan ? haeh , apa la ajue merepek ni . ajue cakap , ajue tanya dan ajue jawab . dah laa . penat tangan menaip .

mood sekarang , rindu dia . eh eh , hari nie 11 11 2011 . cantek kan tarikh nie . nak kawen la . HAHA !


okaybai :)







keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget