Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ SENTAP !




hey semua pembaca dan pengikut setia ajue . apa khabar kamu di sana ? sihat ? hope sihat . sekarang dah la musim hujan , cepat demam . so , jangan maen hujan tahu !


entry kali ni amat meng-hotkan keadaan siket . ajue tak tahu kenapa . maybe sebab berkaitan kott . plus dengan tak boleh jawab exam tadi , arghhh ! mentalisation dah rasa . sumpah susah paper tadi . apa apa pon , ajue just mampu tawakal dan berdoa supaya ajue lulus dalam semua final exam tuu . jom berdoa beramai ramai , aminnn ;)

tapi yang penting ajue dah freedomm dari part3 . then insyAllah meneruskan pelajaran untuk menjalani praktikal . ajue praktikal dekat jee , kuantan tempat yang tercinta . HAHA ! --'
so , siapa yang rasa free waktu lunch , boleh la kita lunch sama ! huhu . seronok pulak . tapi nebess pongg adooo laa --'

hurm , bila kelass , sebok nak cuti . bila cuti , sebokk pulak nak kelass . adeyhh . apa la kau ni ajue .hari 1st cuti pon dah mula terasa nak stay dengan kawan kawan kat bilik . tengok movie beramai ramai . sampai menjerit sakai kalau pasang movie hantu . HAHA ! best gilaa . 8 bulan kot tak jumpa  sumpah , rindu haa . sebab tu la macam berkait siket sentap dia . dengan fulus kurang nak keluar esok , dengan ' kawan ' ajue buad ngek lagi . hurh , terus tadek mood . mood dah belahhh ! ramai betul buadd ajue sentap hari nie . 

dan dan , tak pasal pasal ajue menambahkan lagi musuh ajue . sepatutnya , 

If you're my ENEMY , tell me what's wrong & insyAllah we can be friend (':



sesungguhnya ajue insan yang lemah dan tak perfect . ajue tahu ajue tak sehebat awak , sepandai awak , semegah awak laa . 




OFF !





keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget