Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ hunny bunny chi-chi whoot !


hey dunia . jumpa lagi kita dalam siaran yang sama bersama si kepeng pembebel --'

buadd apa semua ni ? tengok bolee ke ? harini harimau muda vs bahrain . jum jum kita sokong negara tercinta . malaysia ! akceli ajue pon ada depan tv nak menonton bolee ni . dan juga sedang menaip untuk entry kali ini . 

okay . hari ni hari ahad . siang tadi hang out dengan ummy . sebab nak tengok twilight saga breaking down part1 . tapi sayang , tiket full untuk hari ni . terpaksa hold dulu , untuk tonton hari esokk . okay , itu cerita untuk hari ini .

akceli , entry kali ini bukan pasal hang out hari nie . tapi hang out beberapa hari yang lepas . tak silap ajue hari jumaat kott . masa nak hantar diana , my sweety ke terminal untuk balik rumah dia . lepas hantar diana , sempat lagi ajue and my little bunny , ecah berjalan kat ecm . melayan si ngongot saya itu nak makan big apple --' 

hehe , lepas makan we'oll pon balik . penat --' 





okay , by :)


credit to my bunny , ecah :)






keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget