Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ teman teman di jantung hati ;)

assalamualaikum , wahai stalker sekalian !


whoot whoot ! sihat ? hope semua sihat sebagaimana ajue sihat tapi otak lemah siket . almaklumlah . FINAL EXAM PART 3 dah semakin dekattt ! WHOOOAAA !

belambak kerja yang nak di settle kan . bannyyyyaaaaakkk sangat . setiap hari tidur pukul 2 3 pagi nak siap kan . biasa lah , suka meng-last minitkan kerja . nah , hambeekk kau ! mula laa baru KELAM --'


malam ni kitorang kena siapkan satu role play . and and and group ajue dah memilih nak buad restaurant complaint je . senang --' tapi tak senang mana lah . nak kena shooting apa bagai * wah ! shoot siap --'


nak tengok bila kitorang buaadd kerja . haa ni dia >



click for large 

sumpah rindu kalau tengok pixa ni waktu practical nanti kan ? kawan kawan , korang buaadd aku tergelak bagai nak pengsan semalam . terima kasih , aku sayang korang . 


hidup di IPT sangat seronok . bukan macam di sekolah , busann . dan kitorang ada buadd vid jugak . nak layan tak ? 

nak layan tunggu laa ,



video

 one word , GILA  !

dalam nie shed atieeq tadek . masa nie dia tengah online . hee . kitorang tak online masa ni sebab BB kena kebas --'

kita mintak maaf , shed atieeq . takpe , nanti kita buadd video bersama lagi okei dear !

wish me luck on final okei :)

kbai 





keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget