Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ blogg semakin jauh ;(



salam readers !


alhamdulillah , hari ni sudah hari ke 13 berpuasa . setakat nie ajue still lagi full . macam ade chance je yang ajue nak full berpuasa sebulan . *boleh dapat duwet raya banyak banyak --'

okeh , berbalik kepada tajuk entry kali nie about blogg semakin jauh . means , blog ajue nie dah lama tiada entry baru sejak berpuasa .






 bukan apa , semuanya sebab kesuntukan masa harian ajue . maklumlah , sekarang dah mula dengan assasment , assignment atas meja study . bertimbun timbun atas meja study . jenis ajue pulak yang suka meng-lastminitkan kerja . memang lah . dah tunggu nak kena submit esok baru nak buaad , tak remajalah buadd awal awal . eh eh ada pulak ? --' 


plus , ajue kan dah sem3 . sem depan on LI . nak cari tempat practikal lagi . still tak jumpa jumpa . ingatkan semuanya senang . tapi susah . kena itu ini . pengesahan online lah apa bagai . lebih dari yang memang nak cari kerja gonverment pulak . susah . lecture pulak bising suruh cari tempat yang sesuai dengan kos yang ajue amek , accountansy .


kira kira dannn kira . calculate tak lepas dari pandangan . 

lagi lagi lagi , sem3 ni jugak ajue amek MUET . ya hadoii , struglling  sangat lah nanti kan ?


 final nanti , mesti buku buku mengelilingi ajue . jadi macam sem lepas . atas meja buku , atas katil buku , atas kerusi buku , atas karpet pon buku , semuanya dengan buku . makan pon bersama buku . lebam sebab study last last minit . tapi kan , macam tuh lah baru rare ! heeee . masuk exam dengan biji mata yang lebam kan ? nampak siket study --'

so , conclusionnya ialah , jangan lah jadik macam ajue yang suka buadd kerja last minit. nanti padah menemui anda . HAHA !





keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget