Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ bengkak otak =='

salam visitor .


pada tengah malam buta nih , ajue rasa macam nak terbitkan satu entry baru lah . tak mengantok lah pulak kan . mana tak nya , ajue tidur pukul 10 malam tadi and baru bangun pukul 11 malam . so , sejam tidur . dah tak ngantuk lah . jadi burung hantu lagi lah .

act , malam nih ajue bengkak otak menghafal text untuk public speaking esok . yaaa amppuunnn ! pagi tadi mintak cari bahan , esok dah nak present . pergghh !
  memang lah menghafal text tuhh macam buadd maggi kan ? --'



dah lah in english . in malay pon macam ingat tak ingat points dalam text dia , inikan pulak in english . memang tunggang langgang lah verb , grammar apa segala jadahnya nanti --'  esok pulak pagi pagi buta dah ada quiz . buku pon ajue tak sentuh lagi . online je tahu . online kan penting ;)

* dah ada ternet , tak kelua bilik pon takpa *

tadi pasal emosi tambah dengan pemikiran . sekarang kita masuk tajuk hati * cewwah :) 

sebenarnya ajue ni rindu bagai nak rak dekat honey madu ajue . semua kenal dah kan ? haa ? tak kenal lagi ? boleh tengok dia dekat page bambam ! act , balik hari tuh pon tak lama jumpa dia . sekijap jee . 

 awakk , rindu awak lah gemukk . everyday saya mimpi awak tahu ! saya nak awak tahu yang saya sayang awak sampai tulang belikat saya . dan berharap awak menjadi tulang rusuk kiri saya suatu hari nanti .
bolehkan ? 


iloveyoutilltheends !

kbai ;)





keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget