Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ hangen satu jiwa ;)

assalamualaikum .


today , cukup a week berpuasa . alhamdulillah , cukup lagi ajue berpuasa seminggu . harap ajue full berpuasa tahun ni . insyallah ;) 

tapi , dalam bulan ramadhan ni lah banyak dugaan kan ? u'oll pon sama . tau dah . marah sana sini , hangen tak tentu pasal . kalau dah hot , habes orang kena semburr . tak kira salah atau betul , semua kena . kesian diorang kadang kadang . act , ajue bukan lah nak marah tak tentu pasal . tapi ada sebab . kalau tadek sebab , tadek nya nak marah . except , period pain . haaa , tuh laen kira . ajue dah merapu lari tajuk . 



okei . macam tuh la . hari ni je ajue tak okei . esok okei lah nih . sentapp jeee . erghh . apa masalah pon ajue sendiri tak paham .




sekarang pon kuadd merajukk . pelik lah ajue ni . sensetif pulak sekarang . haihhh .
bila merajuk , muncung mulut macam bby gurl ni lah . boleh ikat riben pulak tuh . hahaha !

entah lah . malas lah nak taip entry lebih lebih . sebab nanti jadi pertanyaan pulak entry kali nie untuk siapa .

credit untuk orang yang cakap lebih . 

tengok dulu awak tu macam mana . nak semburr orang pon boleh . tapi tengok keadaan sekeliling . saya tahu saya tak perfect macam awak . awak bagus , cantek , semua . semualah awak ;)
saya okei jee . tapi kalau awak rasa bahagia dengan hidup awak macam tuh , yeea , goo on ! teruskan darling . saya tak kesah , hidup awak , life awak kan ?

kbai !









keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget