Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ yesh ! cancel ;)

salam



pagi pagi dah happy sebab kelas cancel ! 
eh eh , * kalau dah dajal , eishh .
bertaubat siket ajue . awak ni nak datang study . 
maen maen lak . suka sangat tadek class .


tak , bukan apa . lecture dah cakap hari tu yang dia bz hari ni . kitaorang bangun pagi pon dengan muka tak redha nak g kelas . eish , dah siap apa bagai . last last kelas cancel . gud !





kalau lah puan bagitahu kitorang awalawal mesti kitorang tak macam ni . ni , bila kitorang dah bersiap nak ke class , tiba tiba cancel . hadoi puan . tapi takpe lah . terima kasih puan !



ajue nak tidur . tapi tak pulak ngantok . tapi termenung panjang memikirkan hal masa depan ! cewahh --' 
macam dah berfamily pulak . *japjap apa yang ajue merapu ni ? dah dah ajue . shut ur lappy . buadd keje yang berfaedah siket pagipagi ni . okebai !




keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget