Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ default screen !

salam


reader reader sekalian ! u'oll busan tak malam nie ? jum jum jum berdansa bersama :) 

ajue dah tak tahu nak buadd apa . busan bangat . sama macam roomate ajue , shasha . dia pon dah macam orang hilang anak . amek kerusi stay depan pintu bilik --' HAHA ! kesian dia . ajue dah online . bukak tutup buka tutup effbee . tak de apa apa yang menarik . herhh . sabau je la . then terfikir nak buadd sesuatu . jeng jeng jeng ! default screen for my grey acerr :) lihat dan tonton yeah ! >


* click pada gambar untuk tumbesaran

petunjuk arah

* bulatan hijau tuu 
SAYA homesick . dah seminggu tak balik . tengok lecture kat depan dalam kelas pon dah terbayang bayang rumah 

* petak merah tuu 
 faiq owner bermakna saya ni milik en.faiq marzuki 
[ honey madu ] 
tak boleh amek saya dari dia


ni lah  default screen ajue yang baru for my grey acer ;)
ramai yang letak pic masing masing , karton lah apa bagai . 
 penah jugak letak pic sendiri . tapi ajue dah busan .  
sekarang tukar mood :D


klah . nak joget . kbai . busan 



keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget