Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ the day with darla ;)

salam ;)


hari nie hari minggu . sepatutnya rest dalam bilik or sedang berada di rumah . tapi , akibat ada event yang ajue cakap kan tuu , semua student campsys tak dibenarkan pulang dan hanya pada ahad petang sahaja diberi peluang untuk outing . dah tahu kan ajue cemana ? tak suka duduk diam . kalau tak balik rumah , satu tempat je ajue akan pergi . cari lah ajue di kota * skema --'

oke , start . act , pagi tuu tak plan pon nak kelua ramai ramai sebab ingatkan just nak pergi lowyat kuantan *blakang mega untuk format kan lappy my roomate , shasha . tapi ramai pulak nak ikot . apa lagi . gembira lah . semua ikot . mula mula susah nak pujuk sorang kawan ajue ni . dia macam nak tak nak je pergi . the road not taken kata orang . lastlast pujuk jugak sampai dapat ! yesh akhir nya . dia mengalah --'

hari ni shasha baek . dia berkurung katanya . tapi bila dah ramai yang kelua , memang semua buadd hal sendiri . kalau dah ' setan ' orang cakap , setan kat situ lah ! * maaf kasar siket --' semua berjeans , kardigen , shawl yuna lah apa bagai . tapi act semua tuu adalah dilarang . arggh ! campsys kami punya ! haha . kan ? tapi satu benda jea . kami tetap baek sebab tulis nama dekat pondok gard . ngek kan ? --' nakal kami pon , ada baek nya . HAHA ! then , apa lagi . hang lah . dalam campsys , semua  pakai sweater , track suit apa bagai . * maaf ecah . hehe baek konon --'. dah lepas jea pintu campsys , selangkah jea terus buka . lepas pada campsys kan ? bukan poli yang larang HAHA ! setan betuul ! 


kami keluar dengan happy . berboling , makan 2 kali sebab ada kupon free . thanks to shasha dengan dee for the cupon ;)  malam nya pulak ada closing nite for the event . so , tak boleh nak keluar lama . before 8pm dah kena ada kat campsys . kami balik dalam pukul 7 lebih kurang . mandi mandi then siapsiap . sorang sorang redha tak redha je dalam dewan sebab kepenatan . dengar je orang bagi ceramah tentang tak boleh pakai jeans apa bagai . tapi semua muka poyo , gila kan ? bila dah habes closing nite , tiba tiba president sekat kitorang yang keluar bandar tadi . dia suruh mengaku sesiapa yang wear jeans waktu keluar bandar ! u'oll agak agak ada orang mengaku tak ? gila lah ! mana ada orang mengaku even dia nampak  ! KAMI BUKAN BUDAK SEKOLAH ! haha . booo . buadd tak tahu je lah . nak check ? check lah . adakah kami kesah ? jawapan kami , tidakk ;)

balik daripada closing nite , semua pengsan sebab penat . 







* banyak sangat pic . tak muadd lah kalau nak upload semua . so , ajue upload mana yang penting jea :)

> sorry lah to my darla . pic ajue jea banyak dalam ni . 
nak tahu sebab apa ? sebab ni blogg ajue . hehe <

okelah. tadek dah , kbai .



keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget