Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ finance project !

assalamualaikum ;)


today , macam biasalah . bangun pagi . siapsiap awal then lecture text kitorang , kelas cancel . yess , thanks madam iloveyou ♥

harini juga kami telah diberi project in group untuk menyiapkan satu finance project ! kitorang dapat bank rakyat . so , apa lagi kenalah interview manager about that bank . 

oke , 1st sampai bank ,  semua menggeletar nak interview manager tuh . mana tak nya , before kitorang sampai bank , kitorang terserempak dengan mamat sorang nih . nak tahu siapa ? haa . tengok nih ...







-----------
--------
-----
---
--
-


erry putra 
~ rujukan dari google ~

haa , jumpa mamat ni lah tadi . dia dengan track suit nye , macam tak sudah jea jadi artis . HAHA  * bab mengata orang noem 1 kau kan ajue --'

mulamula semua ''selok''  kata orang pahang , punya lah nak bergambar dengan dia . tiba dia kat kitorang , semua semua
terkedu . tak tahu apa nak cakap . dia pandang kitorang , senyum then blaa . sia sia sahaja --' 

lepas tuh , teruskan dengan project kitorang . group ajue ada 6 orang semua nya . and this my groups member ;)


ajue lah sorang lagi
cukup lah 6 orang kan ?









ini adalah antara reference kitorang semasa interview manager bank .
- wakil je yang interview -

diwakilkan oleh jue and syafie

fyi , manager bank ni gilagila jugak orangnya . maen maen lebih . tapi dia baek . dia cuak bila kat depan kitorang , all girls katanya . HAHA ! nasib betul kitorang dapat tempat project yang boleh katakan oke daripada group yang laenlaen .

ALHAMDULILLAH



muka muka ni yang sebokk bergambar pulak . ecah jadi photographer for the finance project . sebab tuh tak termasuk ;)

setelah 30 minit kitorang bergodam godeng tentang finance project kitorang , lunch time ~ bercerukk perutt . dari pagi tak makan .  cari barang siket , then balik . ajue kepenatan yang amat , tidur tak ingat dunia . 


text bie faiq , ontheway balik pahang katanya ,  rindu honey madu  
 [ shj nak bagitahu ]
















this entry credit to all my princess ♥

# syafie miera
# ecah
# jue 
# shed atieeq
# sarah 

kbai . off 





keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget