Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ tentang kita --'

salam


hye blog . maybe ajue tak tahu nak luah kat siapa . so kau lah mangsa ajue kan ? sian kau . tapi tape . kau kan milik ajue . apa ajue nak buadd , kau kena terima ;) 

oke , mulakan . nama ajue , noor azuraine izan . dan semua orang biasakan nickname ajue . ajue seorang manusia biasa yang juga ada hati dan perasaan seperti manusia manusia yang laen di luar sana . oke , semua mahkluk Allah dalam dunia nie , tiada yang semuanya perfect . nabi kita pon ada kelemahannya kan ? ni kan ajue . banyak sangat . terlampau banyakk . kadang kadang ajue tak perasan apa salah ajue dengan orang sekeliling . biasala tu . lumrah hidup , kan ? takdek cabaran , tak nikmat hidup ;) maybe ajue tak tahu apa salah ajue sampai tak bertegur each other . semua orang tahu yang  selagi someone buadd perangai pelik tak bertegor ajue , muka nak tak nak jea pandang ajue , sama macam ajue . ajue tak akan tegor orang tuh dulu . sebab ajue tak ahu apa salah ajue . example la kan , bila u'oll panggil someone , budak tu buadd tak tahu , bukan ke teballl muka u'oll tahan maluu ?

kan ? ntah . ajue  mengaku la jugak yang ajue ni memilih kawan . kalau tak , tak kan lah sampai 6++ orang friends request yang ajue tak approve . orang nak cakap ajue budget lah tu ? sebab tak approve member . so ? ajue tak approve sebab major dari u'oll yang add adalah semata mata nak tambah frenlist , tengok pic . annd so on . malas lah ajue --' 

yelahkan , ajue memilih kawan jugak sebab siapa nak berkawan dengan orang gila ? you ? you ? you ? tak nak kan ? haa , so ? kadang kadang kita perlu lihat orang sekeliling . ajue ramai kawan . dari sekolah rendah sampai lah ajue dah ada kt ipt ni haa . macaam macaamm perangai kawan ajue dah kenal . ada itu , ini , pelik , ganjil , dah tersangat pelik . tapi biasalah tuh . semua manusia tak perfect kan ? 

cuba bayangkan kawan yang kita rapat sekarang lain situasinya dari yang dulu ? terasa pelik tak ? rasa kan ? u'oll kena paham masalah diorang . mana lah tahu yang u'oll ada buadd salah kan ? macam ajue jugak . ajue tak tahu ada orang cakap ajue ni itu ini . certain certain orang ni memang suka lah buadd muka kan kalau ada benda yang tak kena . so , siapa rasa ada yang tak kena dengan kawan kawan sekeliling , elok lah slowtalk , cakap baekbaek . jangan bagi dia melenting . mana tahu kan ? you hot + dia hot = meletop + melenting . ada jugak yang bergaduh perempuan . tahu tak bergaduh perempuan cemana ? pakai maen tarik tarik rambut lah --' hahaha . tadek benda laen dah nak tarik ;O oppps ! haha



mesti u'oll rinduu waktu bersama kan ? ulangi lah semula dengan hidup yang baru . tak elok bermasam muka .  

kbai 




keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget