Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ otak kat laen .

salam .


welcome readers . ajue mengalu alukan kedatangan anda ;) sihat kan ? ajue ? sekarang ni , hati kat lain . otak kat lain . dan tangan sedang laju menaep entry untuk malam nie . malam ni ajue pon bosan . penat pon ada . sebab kelas harini full . break sekijap sekijap . tapi esok , free terus . pukul 3 pm baru ada kelas UBS . tahu ke UBS tu apa ? ubs stands for User Bussines Systems for accounting . agak susah jugak . yelah kan , makin tinggi study , makin susah . biasalah tuu ;)

malam nie pon awal jugak ajue menaep entry . roomate ajue yang cantekk tu , balik kampung . tinggallah ajue sorang sorang kat bilik nie haa . menaep entry dalam keadaan yang sayu . dengan diiringi lagu yang mendayu dayu . ceyyywah . drastik betol kan ayat ? heee . dah lah kunci tertinggal dalam bilik tadi . apa lagi , jadi  catwoman sebentar memanjat pintu . nak masukk bilik . hahahaha . gila ganas kan ? heroin sebenar . nanti boleh jadi pelakon terbaekk ah --' . boleh tak ajue listing apa yang ajue rasa sekarang ? boleh kan ? sebab ni entry ajue kan ? terima kasih ;)


* hati kat laen 
* otak kat lain
* rindu rumah 
* rindu domo and boo
* rindu cibab
* nak pelukk ummy 
* nak nanges dalam bilik
* nak cerita kat ummy pasal lect kat poly
* nak makan 24 hour kat rumah
* nak jumpa bambam mukk 
* rindu bambam
* nak dengar lagu banyak banyak tanpa henti
* nak tengok muvvi sampai lebam 
* nak makan sour jelly
* nak double chesse burger
* nak maen game 
* nak tidur 
* nak shuflee
* nak makan nasi ayam hainan ( even tak suka langsung n.ayamm )





memang tak tidurlah ajue malam ni . sampai pagi kan ? dah nekad dah --' harap tak ngantok . lebam lah online lepas ni . tapee , tak online pon , tengok muvvi . kalau tak , shuffle lah dalam bilik sorang sorang . busan kan ? HAHA ! ajue dah start nak merapu dah ni . u'oll layan je lah k . sebab terlampau lampau busan . tadi masuk kelas pon dah dapat assignment . tapi bukan nak esok . so rilex dulu . buadd last minit je ajue tahu . kelas UBS memang ajue tak dapat terima . dengan lecture yang bengis garang . hadoi , kelas 1st pon mulut dah lancang . memang tak baek kan ? ajue memang tak boleh nak masuk kalau dapat orang yang mengajar ajue macam tuhh . susah siket . nasib lah UBS ni bukan paper final . kalau tak , bengkak kepala ajue . HAHA ! member member kelas ajue pon dah geleng kepala dengan lect tuu . cikririn pon dah start buadd muka dalam kelas UBS . abes lah lect tuh . kami mintak maap awal awal kalau jadi apa apa . lect kena terima ;)


ni lah keadaan muka kami waktu kelas UBS tadi . kata jambu , muka gentle hati cute . tuu bagi budak laki . budak perempuan , haa . bacalah kat atas tuu ;)



kan ? betul kan ? jangan panic . mintak doa . remember ! GOD is always with us ;)

sekian !





keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget