Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ roomate MONTEL :)

salam


fuhhh , lama tak update blog . act ajue sibukk lah dengan kelas kerja 2 , 3 hari nie . bukan sebab apa . assignment  pon dah start bersepah kena buaad . lecture dah bagi last week . tapi tahu ajue ni cemana kan ? last minit baru nak sebokk siapkan . HAHA ! ==' 

hurm . entry kali ni nak cakap about roomate ajue yang MONTEL lagi cuun ! wallaweeh . nak tahu ? nak ? haa , jum ! layaannnn .


nama minah yang cunn ni nur adiba syazni . seorang yang montel lagi cun . syasya for short . tapi ajue selalu panggil dengan nama glamor dia . cohang , debab ! cohang stand for comel hang ! syasya ni suka sangat sebut hang ! hang ! sebab tu kitaorang panggil dia cohang . dia pon comel ! nak tengok ? nanti lah . cerita dulu k ? 

oke . act , syasya ni BFF ajue daripada primary school dekat kelantan ! minah kelate rupa* kan ? memang lah comey lotey :) andd for ur ur ur information , syasya ni ada twin tau ! haaa , nur adila syazni . minah sorang ni pon cantek jugak ! boleh kata kan dua dua cun lah ! awek ummph , meletop ! HAHA ! sebenarnya ajue dah lost contact dengan diorang . sebab masuk jea 2ndry school , ajue berpindah . terus tak dapat contact . tiba tiba dengar cerita syasya dapat polysas jugak ! gembira sangat . lama tak jumpa dia . twin syasya , niniey dapat poly kb . so tak dapat lah nak juin kami . 

now , kami dah sem3 . bilik sama sama , hang sama sama . makan sama sama . pergi kelas sama sama . cuma cost yang syasya amek jea lain . ajue dip . accountancy . syasya dip . e-commerce . tapi kami tetap dapat berjumpa sebab kami berada di jabatan yang sama . hehe . syasya ni bercakap banyak tau ! mak aihhh , kalau mulamula u'oll dengar syasya cakap , mesti apa pon tak dapat . gila laju . pening nak kejar dia bercakap . kena corncentrate . dia jugak suka makan waktu malam malam . tengok tv . sama macam ajue --' apa lagi u'oll nak tau ? status syasya ? haa , single and available ! whoot whoot . lepas ni ramai lah aktiviti usha mengusha berlaku selepas entry nie tersebar meluas . kan ?  

oke lah . mybe sampai kat sini sahaja entry tentang syasya . nanti boleh lah ajue buadd entry tentang BFF ajue lagi :)

roomate ajue yang montel . cunn kan !



bersama twin nya , niniey syazni ;)









cun kan ? cun kan ? haaa , oke lah . tadek apa apa dah kot ajue nak bebel kat sni . cuma ada nota kaki siket , nak noem fon ? syasya ni tadek fon . HAHA ! --'



keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

1 comment:

jom Travelling said...

niniey dapat coz apew?

Post a Comment


ShoutMix chat widget