Dont tell me who is HOT because i dont ever care . Thank you because be a good readers , and enjoy your reading pretty handsome ♥ !

good Followers ♥ !

thumbs up ?

♥ semakin pulih ;)

salam


huhu . aeh , sengal ke apa ? tiba tiba dah huhu . okei lah . kita start dengan entry kali nie . sekarang ajue stay campsys . seperti semsem yang lepas , banyak lah event yang berkaitan pada sabtu dan ahad . seperti minggu nie , temasya berlangsung dengan jayanya . tapi ajue dan kawan kawan ajue tidak menjayakan program tersebut --' HAHA ! sebab pihak pihak yang berkaitan mengganggu masa tidur dan hang out kami ;) 

seperti biasa . pagi pagi lagi terpaksa bangun . erggh ! tak suka . mengantuk apa bagai . tapi , tahu tahu je lah . mengantuk pon kitaorang lah yang paling biseng masa leader block ambil attendent . skema ayam kan ? --'

* lepas tu tak pasal pasal kena marah . oke , fullstop !

tapi entry kali nie ajue bukan lah nak cerita tentang event minggu ni . sekarang pon tengah berlangsung lagi event ni . bila dah berakhir , ajue buadd entry tentang event ni oke ?

berbalik kepada tajuk entry kali ni , '' SEMAKIN PULIH '' macam ada something jea kan ? huhu . memang pon . ajue tak sangka perkara ni kembali seperti ajue mula mula kenal dia dulu  . ajue perasan , semakin hari , semakin pulih relation kami sebagai BFF . ajue tak tahu orang lain perasan ke tak . ajue mengaku , ajue rindu waktu dulu dulu . dan sekarang , bukan mimpi ! betul betul jadi . thanks GOD ! alhamdulillah ;)

for you darl :

kau , aku dah lama tunggu untuk kembali seperti keadaan sekarang . dan ianya betul betul termakbul ! tuhan memakbul kan permintaan aku . aku harap kau pon sama . aku sayang kenangan dulu . aku harap jugak yang kita dah lupakan perkara yang lepas . kita mulakan hidup baru dengan kawan kawan yang  lain ! keep in touch , keept it real ! iloveyou friend ♥ 




gembira di hati , riang di wajah ! ajue merasakan yang u'oll pernah and sedang melalui perkara yang sama . so , pikir pikir kan lah . kita kan dah besar ;)

btw , miss my bamBAM , honey madu ♥







ajue mengaku , ajue memang tak boleh if tak bersama kawan ! kawan adalah segalanya kan ?




keep it REAL ! tulis blog pakai ♥

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget